Social Icons

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία του δημοτικού γηπέδου Επιδαύρου.( Φωτό-Βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (09/09) το απόγευμα στην Νέα
Επίδαυρο η ονοματοδοσία του δημοτικού σταδίου της πόλης . Την ονοματοδοσία πήρε ο Δήμος Επιδαύρου με ομόφωνη απόφασή του.


Το όνομα πού πήρε το γήπεδο είναι «Γιάννης Δ.Κρεμμύδας» στην μνήμη του γιού του προπονητή της ομάδας Δημήτρη ο οποίος τον Απρίλιο του 2019 «έφυγε» από την ζωή ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του .  
Η ονομασία αυτή έρχεται σε μία από της μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας της Επιδαύρου με την άνοδό της στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Την εκδήλωση τίμησαν πολλοί κάτοικοι της Επιδαύρου και επίσημοι.
Παρόντες ήταν ο  Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος , ο βουλευτής του Σύριζα Γιάννης Γκιόλας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης , ο περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης , ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης με όλο το δημοτικό συμβούλιο , το Δ.Σ. της ομάδας του Φοίνικα με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ομάδας Σώζων Λαμπριανό και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας του Τροιζηνιακού 
.Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ Νεκτάριο και στην συνέχεια έγιναν  ομιλίες από τον δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη,τον πρόεδρο της ομάδας του Φοίνικα Σώζων Λαμπριανό , τον βουλευτή του Σύριζα Γιάννη Γκιλα , τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη και τιμής ένεκεν από τον ιδρυτή και πρώτο πρόεδρο της ομάδας Μιχαήλ Παπαδόπουλο.
Στην συνέχεια έγινε η αποκαλυπτήρια πινακίδα με το όνομα του μικρού Γιάννη.
Η εκδήλωση τελείωσε με φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα του Φοίνικα με την  ομάδα του Τροιζηνιακού.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates