Social Icons

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Την Κυριακή ανακοινώνεται δυνατό και πανίσχυρο Δ.Σ στην Ένωση Ερμιονίδας.

Η ώρα για μία δυνατή και πανίσχυρη Ένωση Ερμιονίδας πλησιάζει . Την Κυριακή 5 Ιουλίου
στις 11 το πρωί στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του γενικού λυκείου Κρανιδίου θα γίνει η εκλογή του νέου Δ.Σ 
Ένα Δ.Σ. το οποίο θα απαρτίζεται από  ένα κράμα από παλιούς και νέους ικανούς παράγοντες οι οποίοι με την είσοδό τους θα βοηθήσουν την ομάδα σε μεγάλο βαθμό .
Στον νέο συμβούλιο επανέρχεται μετά από πέντε χρόνια  ο τέως γενικός αρχηγός Βασίλης Παλυβός ,   ενώ συμμετέχει  και νέο αίμα όπως ο γιατρός Γιώργος Παπαγεωργίου , η Παρασκευή Βασιλείου επιχειρηματίας ,ο δικηγόρος Βασίλης Μπίμπας , ο επιχειρηματίας γνωστός από το περσινό πέρασμά του από την Κορωνίδα Κοιλάδας Δημήτρης Ρουκουλές,  ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου Νίκος Αντώνιοζας, ο γιος του επιχειρηματία και χορηγού της ομάδας  Γιάννης Καραγιάννης , ο επίσης επιχειρηματίας Παναγιώτης Μερεμέτης και ο βετεράνος μπασκετμπολίστας και φαρμακοποιός Νίκος Γανώσης .
Επίσης συμμετέχουν παράγοντες με πολύ σημαντική παρουσία στα διοικητικά τα προηγούμενα χρόνια όπως ο Παντελής Βλαχογιάννης ,ο Αργύρης Λυμπερόπουλος ο οποίος έχει περάσει από όλα τα πόστα της ομάδας , ο Αργύρης Μερτύρης , ο Γιώργος Καπράνης ,ο Γιάννης Καραγιάννης (ακαδημίες), ο Νίκος Κωτσαράςο Ανάργυρος Φοίβας, ο Πέτρος Πέτρου  ο τελευταίος γενικός αρχηγός της ομάδας Χρήστος Ντούβας κ.α. 

Η ανακοίνωση της επιτροπής 

"Καλούμε όλους τους φιλάθλους της Ερμιονίδας  την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 11 το πρωί στην έκτακτη γενική συνέλευση της Ένωσης Ερμιονίδας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας .
Η παρουσία σας είναι απαραίτητη για να συνεχίσουμε όλοι μαζί το ΧΘΕΣ το ΣΗΜΕΡΑ το ΑΥΡΙΟ της ομάδας.
Η παρουσία σας θα δώσει ΩΘΗΣΗ , ΕΛΠΙΔΑ και ΔΥΝΑΜΗ.
Καλούμαστε όλοι μαζί να είμαστε εκεί και ευελπιστούμε όσοι επιθυμείτε να θέσετε τον εαυτόν σας για το μέλλον της ομάδας .
ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
Με το πέρας της Γενικής Συνέλευσης και εκλογής θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. και θα οριστούν επιτροπές που θα αναλάβουν καίρια πόστα για την λειτουργία της ομάδας μας .
   1.       Βλαχογιάννης Παντελής
2.       Δημαράκης Φρατζέσκος
3.       Λυμπερόπουλος Αργύρης
4.       Παλυβός Βασίλης
5.       Βασιλείου Παρασκευή
6.       Γανώσης Νικόλαος
7.       Πέτρου Πέτρος
8.       Φοίβας Ανάργυρος
9.       Ντούβας Χρήστος
10.    Παπαγεωργίου Γιώργος
11.    Μερτύρης Αργύρης
12.   Καπράνης Γεώργιος
13.   Καραγιάννης Ιωάννης του Νικολάου
14.   Μερεμέτης Παναγιώτης
15.   Μπίμπας Βασίλης
16.   Αθανασούλας Γεώργιος
17.   Καραγιάννης Ιωάννης του Ιωάννη
18.   Ζωγράφος Στράτος
19.   Κωτσαράς Νικόλαος
20.   Ρουκουλές Δημήτριος
21.   Βιρβίλης Αργύρης
22.   Αντώνιοζας Νικόλαος

Πάμε ΟΛΟΙ μαζί για μία δυνατή¨και πανίσχυρη  Ένωση Ερμιονίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates