Social Icons

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Η Κορωνίδα Κοιλάδας ανανεώνει και αναβαθμίζει την συνεργασία της με την εταιρία SPORTSANALYSIS - Health & Fitness Science .

Φωτό Αρχείου-Εργομετρικά 2019
Για μιά ακόμα χρονιά η Κορωνίδα Κοιλάδας θα εμπιστευτεί τις εργομετρικές εξετάσεις στα
έμπειρα χέρια του Μάκη Παρασκευόπουλου και την εταιρία SPORTSANALYSIS - Health & Fitness Science η οποία ειδικεύεται στον χώρο των αθλητικών μετρήσεων. 

Οι ποδοσφαιριστές της Κορωνίδας  θα έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν με εργομετρικά tests τις παραμέτρους της φυσικής κατάστασής τους, όπως ταχύτητα αντίδρασης, επιτάχυνση, αερόβια και αναερόβια αντοχή, αντίληψη, αλτικότητα ,άλλα και με την βοήθεια των επιστημονικών μας συνεργατών να ελέγχουν το ποσοστό του σωματικού λίπους τους, την κατανομή του σωματικού τους βάρους 

Η ανακοίνωση της Κορωνίδας

Η Κορωνίδα Κοιλάδας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση και ταυτόχρονα την αναβάθμιση της συνεργασίας με την εταιρία SPORTSANALYSIS - Health & Fitness Science και προσωπικά με τον εξειδικευμένο προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Μάκη Παρασκευόπουλο Makis Paraskevopoulos.

Ο κος Παρασκευόπουλος θα πραγματοποιήσει και την φετινή σεζόν τις εργομετρικές εξετάσεις των παικτών της Κορωνίδας , αλλά πλέον θα κατέχει και θέση επιστημονικού συνεργάτη για θέματα φυσικής κατάστασης σε ετήσια βάση.
Με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα θα παρέχει πληροφόρηση στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας , που θα βασίζεται στην σταδιακή εξέλιξη των παικτών.
Η ίδια ακριβώς πληροφόρηση καθώς και εργομετρικές εξετάσεις θα παρέχονται και για τα παιδιά της Ακαδημίας μας , τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την τιμητική αυτή συνεργασία και ευχόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα , χωρίς τραυματισμούς , αλλά με επιτυχίες για την ομάδα μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου
της Κορωνίδας Κοιλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates