Social Icons

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Συνεχίζει με τον ίδιο προπονητικό team ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

Με το προπονιτικό team που τελείωσε η προηγούμενη αγωνιστική χρονιά θα συνεχίσει και
την νέα περίοδο η ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου .
Συγκεκριμένα σε λιγότερο από 24 ώρες ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Κρεμμύδας και ο γυν=μναστής της ομάδας Παναγιώτης Σμυρλής τα βρήκαν σε όλα με τους "ερυθρόλευκους" της Νέας Επιδαύρου και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους  και την νέα αγωνιστική περίοδο .

Τα Δελτία τύπου


Ο Α.Ο.Φοίνικας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και για την νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή μας Δημήτρη Κρεμμύδα για 5η συνεχή σεζόν.
Η άψογη συνεργασία με το προπονητικό team τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση του συλλόγου , καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέση η ομάδα από την αρχή της συνεργασίας μας , εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του.
Καλή σεζόν με Υγεία και πάντα επιτυχίες κόουτς.


Ο Α.Ο.Φοίνικας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πετυχημένο γυμναστή Παναγιώτη Σμυρλή, ο οποίος με την άριστη γνώση του αντικειμένου εκγύμνασης , τη σοβαρότητα και την μεθοδικότητα που τον διακρίνει , αποτελεί βασικό συντελεστή για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας .
Καλή σεζόν με Υγεία Παναγιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates