Social Icons

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Παρελθόν ο Βασίλης Οψιμούλης από τον πάγκο του Ποσειδώνα Διδύμων .

Παρελθόν από τον πάγκο του Ποσειδώνα Διδύμων αποτελεί από την Παρασκευή το
απόγευμα ο προπονητής  Βασίλης Οψιμούλης . Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με δήλωσή του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Ανέφερε :  


Ύστερα από ενάμιση χρόνο στο τιμόνι της ιστορικής ομάδας του Ποσειδώνα ήρθε η ώρα αυτό το ευχαριστώ ταξίδι να τελειώσει. Όλο αυτό το διάστημα έβαλα πάντα το συμφέρον της ομάδας πάνω από όλα και όλους. Φυσικά αυτό έχει και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως οι στόχοι που έθεσε η διοίκηση αν και λόγο της κατάστασης που επικράτησε με την διακοπή του πρωταθλήματος επιτεύχθηκαν. Φτιάξαμε μία ομάδα που κατά γενική ομολογία όπου και να παίξαμε παρουσίασε ωραίο ποδόσφαιρο και δεν φοβήθηκε κανέναν αντίπαλο όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας.  Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνεργαστήκαμε αυτό το διάστημα όπως και την διοίκηση πού ήταν πάντα δίπλα μας . Κρατάω μόνο τις ευχάριστες αναμνήσεις από αυτό το ταξίδι και θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στην ομάδα. Όλοι ήμαστε περαστικοί αλλά η ομάδα θα παραμείνει ομάδα. 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΏΝΑ. Δεν θα ήθελα να παραλείψω αυτά τα υπέροχα παιδιά της ακαδημίας που δυστυχώς δεν πρόλαβαν να δείξουν αυτό που πραγματικά φέτος άξιζαν. Και πάλι ευχαριστώ και στο ποδόσφαιρο πότε δεν λες ότι κάτι τελειώνει. Καλό καλοκαίρι σε όλους και πάντα ΥΓΕΊΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates