Social Icons

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Εντυπωσιακές οι πρώτες "αγωνιστικές" κινήσεις του Αίαντα Γαστούνης.

Από νωρίς ξεκίνησε ο σχεδιασμός της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΠΣ Ηλείας του Αία
Γαστούνης .  
Η διοίκηση των ερυθρόλευκων μέχρι στιγμής έχει ανανεώσει Πρόκειται για τον Γιώργο Σταθάτο τον Γιώργο Παπαχριστόπουλο, τον Γιώργο Μπουρούκη, τον Τάσο Γκίνη, τον Κώστα Τσακοπιάκο και τον Σπύρο Χριστοφοράτο. Και οι έξι ποδοσφαιριστές ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του Αίαντα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος .

Επίσης η ομάδα της Ηλείας πραγματοποίησε και την πρώτη μεταγραφή του ντύνοντας τον 20χρονο επιθετικό Ηλία Κουλούρη ο οποίος αγωνιζόταν στην Δόξα Μανωλάδας και αυτόν στα "ερυθρόλευκα". Πρόκειται για ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της περιοχής της Ηλείας ο οποίος θα αφήσει εποχή στο ποδόσφαιρο.

Ο Ηλίας Κουλούρης, κατάγεται από το Λάππα και ξεκίνησε από την Ακαδημία του Ατρομήτου, τα χρόνια που ο Θοδωρής Ανδριόπουλος ήταν προπονητής εκεί. Ο πατέρας του, Άγγελος Κουλούρης, ήταν μεγάλος θαυμαστής και φίλος του Ανδριόπουλου από τα χρόνια της Παναχαϊκής, ενώ ο μικρός Ηλίας, έχει προλάβει να πάρει και να έχει ενθύμιο μια φανέλα του Κώστα Βλαχόπουλου, του Γαστουναίου πρώην στράικερ του Ατρομήτου (και φυσικά του Αίαντα Γαστούνης), τον οποίο θαύμαζε από μικρός.

Ο Λάμπρης Κάρδαρης, ο άνθρωπος που έχει την ευθύνη του αγωνιστικού σχεδιασμού, μιλώντας στο ilia.news, ανέφερε: «Δεν σταματάμε εδώ. Ο σχεδιασμός συνεχίζεται. Θα μιλήσουμε με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Παράλληλα θα συνεχίσουμε και με παίκτες οι οποίοι αποτελούν στόχο του προπονητή μας».

Η ειδήσεις είναι από το ilia news του Σοφοκλή  Φραγκογιαννόπουλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates