Social Icons

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Ο ΑΣ Τροιζηνιακός ανακοίνωσε για νέο προπονητή τον Γιώργο Πάνου

Ο Γιώργος Πάνου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας του Τροιζηνιακού
αντικαθιστώντας τον Χρήστο Αγγελόπουλο  σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας της Τροιζηνίας .
Ο 47χρονος τεχνικός επιστρέφει και πάλι μετά από απουσία τριών ετών όταν την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να ξεκινήσει την προπονητική καριέρα .Έχει διατελέσει προπονητής στον Τροιζινιακό , στην ΑΕΣ Μεθάνων και την τελευταία αγωνιστική περίοδο στον Πόρο.

 Το δελτίο τύπου

Ο ΑΣ Τοιζηνιακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κο Πάνου Γεώργιο.
Ο Γιώργος πέρα από παλιός συμπαίκτης και φίλος των περισσότερων που συμμετέχουν στο ΔΣ είναι πάνω από όλα ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ότι έχει να κάνει μέχρι σήμερα στο πέρασμα του από τα αθλητικά δρώμενα της Αργολίδας και όχι μόνο το κάνει με απόλυτο επαγγελματισμό και αγάπη.
Η μέχρι σήμερα παρουσία του ως προπονητής από πλευράς μας κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη  όπως και την τελευταία χρονιά στην γειτονική ομάδα του Α.Ο.Πόρου.
Με απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του είμαστε βέβαιοι ότι οι στόχοι του Συλλόγου θα επιτευχθούν στο απόλυτο , παρουσιάζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο καθώς και όπως κάθε χρόνο ανταγωνιστική και αξιοπρεπή πορεία με σεβασμό στους υπόλοιπους συλλόγους .
Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Πάνου από την περίοδο που για πολλά χρόνια ήταν ενεργός ποδοσφαιριστής , έπαιξε σε υψηλό επίπεδο όπως στην Ελληνική ομάδα Ενόπλων που διετέλεσε και Αρχηγός , μέχρι και όταν πριν λίγα χρόνια ολοκλήρωσε την καριέρα του στον ΑΣ Τροιζηνιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates