Social Icons

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Νέος προπονητής της Ενωσης Ερμιονίδας ο Θανάσης Στάικος. Η "σημαία" και πάλι στον ιστό της.

Μετά από 20 μήνες περίπου ο Θανάσης Στάικος επιστρέφει στην ομάδα της Ένωσης
Ερμιονίδας.

Το φλερτ για την μεγάλη  επιστροφή είχε ξεκινήσει πριν από δέκα ημέρες περίπου και την Κυριακή οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για νέα συνεργασία .Το ραντεβού είχε δοθεί στο γήπεδο του Κρανιδίου όπου βρέθηκαν ο πρόεδρος της ομάδας Παντελής Βλαχογιάννης τα μέλη του συμβουλίου Φρατζέσκος Δημαράκης ,Βασίλης Παλυβός,  Αργύρης Λυμπερόπουλος, Χρήστος Ντούβας  και Γιώργος Καπράνης     .
Περίπου στις 10 και μισή οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με την διοίκηση των «κυανοκίτρινων» να ανακοινώνει την  νέα συμφωνία.

«Το Δ.Σ. της Ένωσης Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Θανάση Στάικο. Καταλήξαμε σε αυτή την συμφωνία στο όραμα για την επίτευξη των στόχων που θέσαμε σαν διοίκηση και προπονητής .
Το Δ.Σ.  καλωσορίζει τον άνθρωπό του , του εύχεται δύναμη κουράγιο και Υγεία για την επίτευξη των στόχων μας που με αυτόν μπροστάρη είναι ο θεμέλιος λίθος της επανεκκίνησης της ομάδας  που αυτό αντανακλά για την Ερμιονίδα στο όνομα Θανάσης Στάικος »

Ο Θανάσης Στάικος από το 2011 που ιδρύθηκε η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας ήταν ο φυσικός ηγέτης της ομάδας , ο άνθρωπος  που πήρε την ομάδα από το χέρι  και με την μεγάλη εμπειρία του την οδήγησε βήμα-βήμα στα μεγαλύτερα σκαλοπάτια των εθνικών πρωταθλημάτων . Πρωτάθλημα Δ΄Εθνικής 2012-2013 , πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής 2013-2014 συμμετοχή στο πρωτάθλημα της football league 2014-2015. Το Σεπτέμβρη του 2016 «κρεμάει» τα παπούτσια και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας με την οποία τον Μάρτιο του 2018 κατακτάει   το κύπελλο Αργολίδας και τον Σεπτέμβριο το Super Cup. Ένα μήνα περίπου στις 23 Οκτωβρίου μετά από 7,5 χρόνια απολύεται από την διοίκηση της ομάδας .  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates