Social Icons

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ερμιονίδας ( φωτό).

Μία νέα σελίδα για την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας ύστερα από το τέλος της έκτακτης
γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου παρουσία περίπου 50 φίλων της ομάδας .

Όπως είχαν ανακοινωθεί πριν λίγες ημέρες είχαν συγκεντρωθεί 23 παλαιά και νέα μέλη της ομάδας με σκοπό να συγκροτήσουν ένα δυνατό και πανίσχυρο συμβούλιο που να «τρέξουν» την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής .
Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από την Γενική Συνέλευση αποτελείται από ένα κράμα παλαιών και νέων συμβούλων όπως είναι ο δικηγόρος Βασίλης Μπίμπας ο οποίος αναλαμβάνει διπλό ρόλο στην ομάδα , πρώτα σαν πρώτος αντιπρόεδρος και δεύτερο σαν νομικός σύμβουλος , η παρουσία γυναίκας στο νέο Δ.Σ ύστερα από χρόνια με την Βίκυ Βασιλείου να αναλαμβάνει ειδική γραμματέας , ο φαρμακοποιός Νίκος Γανώσης δεύτερος αντιπρόεδρος και ο Παναγιώτης Μερεμέτης υπεύθυνος επικοινωνίας .
Εντυπωσιακό είναι το team που αναλαμβάνει στο ρόλο του γενικού αρχηγού αφού αποτελείται από τρεις συμβούλους που έχουν περάσει με μεγάλη επιτυχία από αυτό το πόστο . Πρώτα ο Βασίλης Παλυβός ο γενικός αρχηγός των τίτλων , ο Αργύρης Λυμπερόπουλος με την μεγάλη του εμπειρία  και τέλος ο Χρήστος Ντούβας ο οποίος ήταν της τελευταία χρονιά   :
Πρόεδρος : Βλαχογιάννης Παντελής
Αντιπρόεδρος Α :Μπίμπας Βασίλειος
Αντιπρόεδρος Β΄: Γανώσης Νικόλαος
Αντιπρόεδρος Γ΄: Δημαράκης Φρατζέσκος
Γραμματέας : Πέτρου Πέτρος
Ειδ. Γραμματέας : Βασιλείου Παρασκευή
Ταμίας : Φοίβας Ανάργυρος , Κωτσαράς Νίκος
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Μερεμέτης Παναγιώτης
Γενικοί Αρχηγοί : Λυμπερόπουλος Αργύρης, Παλυβός Βασίλης , Ντούβας Χρήστος
Νομικός Σύμβουλος : Μπίμπας Βασίλειος
      Μέλη : Παπαγεωργίου Γιώργος, Μερτύρης Αργύρης, Καπράνης Γεώργιος, Καραγιάννης Ιωάννης του Νικολάου, Αθανασούλας Γεώργιος , Καραγιάννης Ιωάννης του Ιωάννη, Ζωγράφος Στράτος,  Ρουκουλές Δημήτριος,  Βιρβίλης Αργύρης,  Αντώνιοζας Νικόλαος και   Σβέτσας Ζώης

Την Τετάρτη το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το νέο Δ.Σ με σκοπό την συγκρότηση επιτροπών που θα τρέξουν την ομάδα από διάφορα πόστα όπως είναι οι ομάδες υποδομής (ακαδημίες) κλπ.

Φωτό





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates