Social Icons

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Πορτοχέλι Ερμιονίδας : Φωτορεπορτάζ από το χωριό του Αι Βασίλη.

Με παιδικές φωνές, γέλια και πολύ παιχνίδι στολίστηκε το Πορτοχέλι το βράδυ του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου!
Στο πανέμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό οι μικροί μας φίλοι πέρασαν ευχάριστες στιγμές γεμάτες...ξεγνοιασιά!
Η παιδική χορωδία του "Φάρου" με τη μουσική συνοδεία του δασκάλου τους κ. Αντώνη Ρεμούνδου ερμήνευσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ οι μαθητές του ΕΠΑΛ έδωσαν "ξεχωριστο χρώμα" καθώς εμπλούτισαν τις εκδηλώσεις με το ιδιαίτερα καλαίσθητο κουκλοθέατρο το οποίο και παρακολούθησαν πολύ ευχάριστα τα παιδιά καθώς γέλασαν με την...ψυχή τους από τις...ξεκαρδιστηκές ατάκες!
Στη συνέχεια--και υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής-- ακολούθησε η θεαματική τελετή κατά την διάρκεια της οποίας φωτίστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Φυσικά ο (αγαπημένος) Άγιος Βασίλης των παιδιών καλωσόρισε τους μικρούς του φίλους στο χωριό του, τους μοίρασε δώρα και έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους.
Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές αυτών των ημερών τα παιδιά τα οποία καθ'όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων θα έχουν την ευκαιρία για...πολύ παιχνίδι στο φιλόξενο χωριό του Αϊ Βασίλη!
Στην εκδήλωση καλωσόρισαν τον κόσμο ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου κ. Μανώλης Τριγκάκης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τάσος Τζανής οι οποίοι και ευχήθηκαν για τις άγιες ετούτες ημέρες που είναι...μπροστά μας...















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates