Social Icons

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Πώς θα μπορέσω μπαμπά, να δοκιμαστώ σε Ακαδημία Ποδοσφαίρου του εξωτερικού ή σε μεγαλύτερη Ακαδημία της Ελλάδας;




ΠΗΓΗ :FootballAcademies.gr

Ένα ερώτημα που αρκετά παιδιά, τα οποία νιώθουν ότι έχουν ικανότητες στο ποδόσφαιρο, τις περισσότερες φορές το έχουν αναπάντητο. Και φυσικά είναι δύσκολο ν’ απαντήσει ο μπαμπάς τους.

Κατά καιρούς από το football-academies.gr έχουμε δώσει απαντήσεις στο ερώτημα αυτό. Ένας συνήθης τρόπος που κάποιο παιδί μεταβαίνει στο εξωτερικό, για να δοκιμάσει τις ικανότητές του, είναι μέσω των μάνατζερ. Ωστόσο οι καλοί ατζέντηδες σπάνια ασχολούνται με παιδιά τα οποία δεν είναι σε μεγάλη ΠΑΕ και αρκετοί απ’ αυτούς «ψάχνουν» να αναλάβουν παιδιά, μόνο μέσα από τις μικρές εθνικές ομάδες.

Απ’ το μυαλό αρκετών παιδιών περνούν σκέψεις όπως: «Θέλω να με δουν, θέλω κάπου να δοκιμαστώ, θέλω να με δουν σε μεγαλύτερη ομάδα απ’ αυτή που είμαι τώρα, θέλω αν γίνεται να δοκιμαστώ στο εξωτερικό, πιστεύω ότι είμαι καλός ποδοσφαιριστής, πιστεύω ότι αξίζω, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω να παίξω σε υψηλό επίπεδο, δεν θέλω να χαθώ…» κλπ
Αυτές οι σκέψεις ταλανίζουν τα μυαλά πολλών ανθρώπων, είτε ποδοσφαιριστών, είτε των γονιών τους, που δικαιολογημένα, όταν βλέπουν οι δεύτεροι ότι το παιδί τους έχει ταλέντο παραπάνω από τ’ άλλα παιδιά, θέλουν να το βοηθήσουν και ταυτόχρονο αρχίζουν να ονειρεύονται. Φυσικά και δεν απαγορεύονται τα όνειρα! Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο όνειρο! Και οι γονείς τους!
Ερώτηση: Υπάρχει κάποιος τρόπος δοκιμαστικού στο εξωτερικό; Είναι διαφανής; Και το σημαντικότερο, οι άνθρωποι που τον εφαρμόζουν, κοιτούν όλα τα παιδιά, χωρίς διακρίσεις και ανεξάρτητα από το σε ποια ομάδα αγωνίζονται; Μπορεί τελικά ένας νεαρός ποδοσφαιριστής να δοκιμαστεί σε μια ευρωπαϊκή ομάδα ή την Ακαδημία της; Πως μπορεί να γίνει αυτό; Πως γίνεται ένας ευρωπαϊκός σύλλογος, να δοκιμάσει και να παρακολουθεί κάποιο παιδί; Πως μπορεί ένα παιδί να δοκιμαστεί σε μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας;
Ιδού τα αποτελέσματα της έρευνάς μας:

Δοκιμαστικά σε Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της Ευρώπης και της Ελλάδας

Sports Exelixis

H Sports Exelixis είναι μια ελληνική εταιρεία η οποία δημιουργήθηκε για να καλύψει πέραν των άλλων και το κενό των δοκιμαστικών, Ελλήνων ποδοσφαιριστών τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.
Η εταιρεία έχει ξεκινήσει επίσημα τις εργασίες της, από τις 11 Σεπτεμβρίου του 2017. Τα προγράμματα και οι υπηρεσίες της Sports Exelixis είναι πλήρως ελεγμένα, δεδομένου ότι το επιτελείο της εταιρείας εργάστηκε σκληρά, για περισσότερο από δύο χρόνια, εφαρμόζοντας πιλοτικά τα προγράμματα αυτά και τσεκάροντάς τα, διεξοδικά.
Τεχνικός σύμβουλος της Sports Exelixis είναι ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, κ. Πέτρος Μίχος.  Η εταιρεία διαθέτει πλειάδα τεχνικού προσωπικούπου απαρτίζεται από Προπονητές Ποδοσφαίρου, Προπονητές Τερματοφυλάκων, Γυμναστές Ποδοσφαίρου, Αναλυτές Ποδοσφαίρου, Σκάουτερ, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, καθώς και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, όπως Αθλητικούς Ψυχολόγους, Παιδοψυχολόγους, Αθλητικούς Διαιτολόγους, Εργοφυσιολόγους και Βιοχημικούς της Άσκησης, Εργομέτρες, Ιατρούς, Χειροπράκτες, Φυσικοθεραπευτές, Αθλητικούς Μασέρ, Ποδολόγους. Επίσης η εταιρεία συνεργάζεται με Τεχνοκράτες διαφόρων ειδικοτήτων και Ανθρώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι συνεργάτες της Sports Exelixis είναι οι καλύτεροι στον τομέα τους στην Ελλάδα.

Αξιολόγηση

Το επιτελείο της Sports Exelixis αξιολογεί Έλληνες παίκτες ηλικίας από 8 έως 32 ετών σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.
Ο ποδοσφαιριστής που θα απευθυνθεί στην Sports Exelixis μετά από μια συνέντευξη γνωριμίας και ανάλυσης των προσωπικών του στόχων και φιλοδοξιών, θα μπει στο μικροσκόπιο των ειδικών σε μια διεξοδική αξιολόγηση.
Αυτή η αξιολόγηση αφορά τόσο τον αγωνιστικό τομέα, όσο και επιμέρους τομείς, όπως η αθλητική του κατάσταση με όλες τις παραμέτρους που αυτή περιλαμβάνει, οι ιδιαίτερες τεχνικές και τακτικές ικανότητες για το άθλημα, αλλά και το ψυχολογικό προφίλ, η προσωπικότητα, οι διατροφικές συνήθειες, η ανάλυση αιματολογικών εξετάσεων κτλ
Τα τελικά αποτελέσματα των αξιολογήσεων και των μετρήσεων καταγράφονται και αναλύονται διεξοδικά στον ποδοσφαιριστή, από τους ειδικούς της Sports Exelixis, εντοπίζονται αδυναμίες, αναγνωρίζονται οι ικανότητες, αποσαφηνίζονται οι ορθές και οι λανθασμένες πρακτικές, εντοπίζονται δυνατά σημεία και εξάγονται συμπεράσματα.

Βελτίωση – Εξέλιξη

Μετά τα συμπεράσματα, ακολουθεί αναλόγως της «εικόνας» της κατάστασης του αθλητή, η εκπόνηση ενός μεθοδικού προγράμματος, με στρατηγική και χρονοδιάγραμμα, από έμπειρους προπονητές και γυμναστές του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, επαγγελματίες προπονητές και άλλους επιστήμονες του αθλητισμού, ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα, ο ποδοσφαιριστής να βελτιώσει τις τεχνικές και τακτικές αδυναμίες και ατέλειεςνα μεγιστοποιήσει τη φυσική του κατάστασηνα ενισχύσει τα δυνατά του χαρακτηριστικά και να αποκτήσει τα στοιχεία που δεν διαθέτει.
Οι υπηρεσίες αυτές είναι πλήρως εξατομικευμένες και τηρείται το απόρρητο του φακέλου του αθλητή.

Προώθηση

Δοκιμαστικά στην Ευρώπη

Από τους αξιολογημένους ποδοσφαιριστές της Sports Exelixis, επιλέγονται οι παίκτες που διαθέτουν τα στοιχεία να μεταβούν στο εξωτερικό, για να δοκιμαστούν, σε ευρωπαϊκή ομάδα ή Ακαδημία.
Οι πρώτοι νεαροί ποδοσφαιριστές (8 έως 20 ετών), θα μεταβούν στην Ευρώπη, να δοκιμαστούν το προσεχές καλοκαίρι.

Δοκιμαστικά στην Ελλάδα

Από τους αξιολογημένους ποδοσφαιριστές της Sports Exelixis, επιλέγονται οι παίκτες που διαθέτουν τα στοιχεία, να δοκιμαστούν και να ενταχθούν σε Ελληνική Ομάδα ή Ακαδημία, πιο υψηλού επίπεδου απ’ αυτή που αγωνίζονταν έως τώρα.

Μετεγγραφές Ιανουαρίου – Καλοκαιριού

Δεκάδες ποδοσφαιριστές έχουν εισέλθει στην οικογένεια της Sports Exelixis και εξελίσσονται με τα εξατομικευμένα προγράμματά της. Κάποιοι απ’ αυτούς θα κάνουν άμεσα το επόμενο βήμα σε μεγαλύτερη ομάδα, τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στοιχεία Επικοινωνίας Sports Exelixis

Διεύθυνση: Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 79, Περιστέρι 12134
Τηλ.: 210 57 210 59
Mob.:  697 03 34 111
Email: info@sportsexelixis.gr,  sportsexelixis@gmail.com
Facebook: Sports Exelixis
Instagram: sportsexelixis
Twitter: Sports Exelixis
Youtube: sports exelixis
Website: www.sportsexelixis.grwww.sportsexelixis.com (English version) 
Γιάννης Βαλμάς, για το FootballAcademies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates