Social Icons

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ακόμα βάζει γκολ στην Δαλαμανάρα ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου. Κέρδισε τον Πανιώνιο με 5-0.

Δύο γκόλ ο Παύλος Σαράντος (9) στην Δαλαμανάρα.
Άνετη νίκη για τον Ο.Φ. Ηλιοκάστρου στο γήπεδο της Δαλαμανάρας αφού
σκόρπισε τον τοπικό Πανιώνιο με σκορ 5-0. Οι «Μελανόλευκοι» του Στρατή Δεστέ παρατάχτηκαν στο γήπεδο με έξι βασικές απουσίες αφού έλειπαν για διάφορους λόγους οι : Χρ.Σαλογιάννης, Ηλίας Δαγρές , Ηλίας Τζανής , Νικεδήμας, Κατσάβελας και Παπανδριανός και με βασικό δίδυμο στην άμυνα τον Σωτήρη Μπουγιούρα και τον Βασίλη Μούγιο οι οποίοι είχαν άριστη συνεργασία.
Στο 7΄λεπτό δυνατό σουτ του Σαράντου απέκρουσε δύσκολα ο Λαμπρόπουλος  στην επαναφορά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ο.Φ.Η. άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Φράγκου έξω από την περιοχή. Στο 17΄λεπτο ο νεαρός Δεστές μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Biro με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Πανιωνίου. Στο 37΄λεπτό ο Σαράντος είδε τον τερματοφύλακα έξω από την εστία του και με μία λόμπα πέρασε την μπάλα από πάνω του διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 52΄λεπτό ο Δ.Μπουγιούρας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Σαράντος με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τρίτο της ομάδας του .  Στο 64΄λεπτό ο Biro πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασαριστώ σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 81΄λεπτό ο Περτζεγκάι με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από ωραίο συνδυασμό με τον Biro.
Πανιώνιος Δαλαμανάρας : Λαμπρόπουλος, Κωτσάκος, ( 55΄Πασπαλιάρης), Δουδούμης, Καρπερός, Οικονόμου, ( 70΄Λαθούρης), Κόρος, Κώστας, Secara, Χαραλαμπόπουλος, Ρόκιζας , Καλογερόπουλος.

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου ( Σ.Δεστές) : Τζανής, Δ.Μπουγιούρας, Σαλογιάννης, Μούγιος, Δεστές, Περτζεγκάι, Δορμπάρης, Biro, ( 84΄Δερματάς), Σ.Μπουγιούρας, Φράγκος,( 63΄Κοροντίνης),  Σαράντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates