Social Icons

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Ερμιονίδας : Απέκτησε τον Γιάννη Κανταρτζή



Νέα μεταγραφική ενίσχυση για την
Ένωση Ερμιονίδας αφού ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον 23χρονο Βολιώτη κεντρικό αμυντικό Γιάννη Κανταρτζή ( φωτό).
Ο Γιάννης Κανταρτζής έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Μαγνησιακό και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου ΄την Νίκη Βόλου επαγγελματικό συμβόλαιο)  ενώ την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστικε στην Καλαμάτα με την οποία είχε τέσερεις συμμετοχές. Το φετινό καλοκαίρι έκανε μεταγραφή στον Εορδαικό Πτολεμαίδας αλλά σύμφωνα με το sportsaddict.gr πρίν από λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιό του λόγω κάποιων προβλημάτων της ομάδας. 

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες ο Γιάννης Δουρμούσης. O 21χρονος κεντρικός αμυντικός ζήτησε να αποχωρήσει για να βρίσκεται κοντά στην ιδιάιτερη πατρίδα του την Θεσσαλονίκη.
 Αναμένεται το δελτίο τύπου από την ομάδα.

Το Δελτίο τύπου για τον  Γιάννη Κανταρτζή

Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κανταρτζή .Γεννήθηκε το 1993 ( 06/08/1993) στο Βόλο  και αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός .
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Μαγνησιακό και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου από όπου επέστρεψε στον Μαγνησιακό. Το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην Νίκη Βόλου, από όπου έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2016 . Η Καλαμάτα ήταν ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός στην οποία έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2016.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη  στην οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates