Social Icons

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Σούπερ Ο.Φ.Η. σκόρπισε με 3-0 τον Παμμηδεατικό στην Αγία Τριάδα.

Ο Biro έφτιαξε το πρώτο γκολ ,πέτυχε τα άλλα δύο.


Την νίκη με 3-0 πήρε ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου
στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας απέναντι τον τοπικό Παμμηδεατικό. Μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα για τους «μελανόλευκους» ήταν οι γερόλυκοι της ομάδας ο Χρήστος Σαλογιάννης και ο Biro. Ο πρώτος με τις θετικές επεμβάσεις του μετά το πρώτο γκολ της ομάδας του κράτησε την εστία του ανέπαφη και ο δεύτερος με την μεγάλη εμπειρία του και ικανότητα του στο σκοράρισμα έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Βέβαια από την υπόλοιπη ομάδα δεν υστέρησε κανείς.

Στο 23΄λεπτό ο Biro εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Θεοδοσίου στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να ανοίξει το σκορ για τον ΟΦΗ. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και πίεσαν τον Ο.Φ.Η. με συνεχή φάουλ και κόρνερ όμως ο Σταμάτης Σαλογιάννης είπε ΟΧΙ στις ορέξεις των επιθετικών των γηπεδούχων. Στο 77΄λεπτό  ο Biro πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ όταν πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου πέρασε τρείς αντιπάλους του και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ¨κάρφωσε¨ την μπάλα στο παραθυράκι του Μυλονόπουλου κάνοντας το 0-3. Τρία λεπτά αργότερα ( 80΄) ωραία εναλλαγή της μπάλα μεταξύ του Παύλου Σαράντου και του Biro o ο τελευταίος με σουτ έκανε το  0-3. Στο 84΄λεπτό ο Δρούγκας έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Σαράντος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα ( 86΄) ο Σαράντος με τον Σωτηρόπουλο έπαιξαν ωραία το ένα δύο όμως το πλασέ του Σωτηρόπουλου έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.

Παμμηδεατικός : Μυλονόπουλος, Οικονόμου,( 76΄Τόμπρας), Τσώνης, ( 78΄Γιαννακάκης), Θεοδοσίου, Μπακάλης, Καραχάλιος, Μιχαλόπουλος, Δουβίκας, Γκουριώτης, Μαστοράκος, ( 75΄Κολιατσόπουλος), Κουτσονικολής.

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Σαλογιάννης, Δημ.Μπουγιούρας, ( 81΄Σωτηρόπουλος), Παπανδριανού, Μέλλος, ( 83΄Νικ. Μπουγιούρας), Δαγρές, Φράγκος, Δορμπάρης, ( 56΄Αποστόλου), Biro, Σαράντος, Κατσάβελλας, Δρούγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates