Social Icons

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου-Λευκάκια 1-3.

Ο Ο.Φ.Ηλιοκάστου


Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο ΟΦΗ Ηλιοκάστρου
από την ουραγό μέχρι σήμερα ομάδα των Λευκακίων με σκορ 3-1 μέσα στην Ερμιόνη . Μία ομάδα πού κατέβηκε στην Ερμιόνη να αγωνιστεί μόλις με 12 ποδοσφαιριστές αφού οι πιο πολύ από τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων είναι μαθητές Λυκείου και είχαν υποχρεώσεις με φροντιστήρια. Εδώ να αναφέρουμε ότι ο μέσος όρος των 12 ποδοσφαιριστών πού αγωνίστηκαν σήμερα είναι 17,46 ετών και αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του Αργολικού ποδοσφαίρου.
Το λεπτό ο Δωρής με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Μαμουτάι ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. 0-1.
Στο 25΄λεπτό δυνατό σουτ του Δωρή μέσα από την περιοχή απέκρουσε εκπληκτικά ο Μαμουτάι.
Στο 44΄λεπτό ο Ο.ΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Σ.Μπουγιούρας βγήκε τετ α τετ με τον Νταντή , πλάσαρε για να διώξει με την άκρη των δακτύλων του σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Λευκακίων.
Στο 48΄λεπτό ο Η.Δαγρές με καρφωτή κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι ύστερα από κόρνερ του Biro από αριστερά έκανε το 1-1.
Στο 50΄λεπτό απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Biro στο πρώτο δοκάρι έδιωξε δύσκολα ο Νταντής.
Στο 54΄λεπτό σέντρα του Κατσάβελλα από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Σ.Μπουγιούρα μέσα από την μικρή περιοχή ο Νταντής αποσόβησε σίγουρο γκολ.
Στο 55΄λεπτό ο Η.Δαγρές έδιωξε πάνω από την γραμμή σούτ του Δωρή.
Στο 57΄λεπτό ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους όταν ο νεοεισελθών Τζαβέλλας με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο αριστερό δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει το 1-2.
Στο 76΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Biro  η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Νταντή.
Στο 84΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να κάνει το 2-2 όταν μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των Λευκακίων και απανωτά σούτ έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 87΄λεπτό νέα ψυχρολουσία για τους γηπεδούχουν όταν σε αντεπίθεση ο Γόγωνας μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Μαμουτάι για να κάνει το τελικό 1-3.  
Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Μαμουτάι, Δ. Μπουγιούρας ( 36΄Σ.Μπουγιούρας), Παπανδριανού, Ν.Μπουγιούρας ( 60΄Β.Μέλλος), Η. Δαγρές, Φράγκος, Κατσάβελλας, Biro,  Σαράντος, ( 65΄Κοροντίνης), Αποστόλου, Δρούγκας.
Λευκάκια : Νταντής, Malluta, Kasneci, Ζιάκος, Bouzdra, Νταγιάντης, ( 55΄Τζαβέλλας), Μπόμπος, Διδασκάλου, Γόγωνας, Δωρής, Καζολιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates