Social Icons

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Κεραυνός Ιρίων-Πορτοχελιακός 2-3.


Την Τρίτη του νίκη σε τρείς αγώνες πέτυχε
ο Πορτοχελιακός περνώντας μέσα από την δύσκολη έδρα των Ιρίων κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 3-2 και έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό στην κατηγορία . Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι  ποδοσφαιριστές του Πορτοχελιακού από το τέταρτο μόλις λεπτό δεν το έβαλαν κάτω , πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων πίεσαν την άμυνα των γηπεδούχων δημιούργησαν ευκαιρίες και πέτυχαν γρήγορα την ισοφάριση πριν το μισάωρο. Στο ίδιο μοτίβο  κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Πορτοχελιακό να πετυχαίνει δύο τέρματα και τελειώνει τον αγώνα. Οι γηπεδούχοι το μόνο πού κατάφεραν ήταν μειώσουν πέντε λεπτά πρίν το φινάλε του αγώνα.

 Στο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρεβύθη ( 1-0). Στο 29΄λεπτό ο Κοξίδης έβγαλε σέντρα από δεξιά ο Αβραντάς πήρε κεφαλιά , η μπάλα έφτασε στον Σπύρο Ζαραφωνίτη ο οποίος με σουτ έφερε τον αγώνα στα ίσια ( 1-1). Στο 63΄λεπτό ο Sallaku, με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Ζαραφωνίτη( αρχηγού)  από αριστερά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Πορτοχελιακού. Στο 76΄λεπτό ο Αβραντάς με ωραία ενέργεια και πλασέ πάνω από τον Τυροβολά έστειλε την μπάλα για να γίνει το 1-3. Ένα λεπτό αργότερα ( 77΄)  ο Ι.Ζαραφωνίτης είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή για διαμαρτυρία. Οι γηπεδούχοι το μόνο πού κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 85΄λεπτό με πέναλτι του Ρεβύθη.
 
Κεραυνός Ιρίων : Τυροβολάς, Τσακάλης,( 77΄Μ.Δρούζας), Κατσαρός,( 78΄Λαγκριδώνης),  Στεφανόπουλος ,Ι. Δρούζας, Αναγνωστόπουλος, Πασπαλιάρης, Δωρής. Κυριαζής, Ρεβύθης, Τζεηρανίδης. ( 55΄Στεφανόπουλος).
Πορτοχελιακός : Σχοινάς, Κοξλιδης, Μεμάλι, ( 78΄Νικεδήμας), Λούμης, Zerja, Sallaku, Σπ.Ζαραφωνίτης, Ι.Ευ.Ζαραφωνίτης, Αβραντάς,( 81΄Ι.Ζαραφωνίτης),  Ι.Εμ.Ζαραφωνίτης, Λαζάρου.( 58΄Μπίμπο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates