Social Icons

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Με χατ τρικ του Πάρη Κάπλατζη ο Αργοναύτης Νέας Κίου απέδρασε από την Κοιλάδα. Κορωνίδα Κοιλάδας-Αργοναύτης Νάες Κίου 0-4.





Ένα υγιεινό περίπατο έκανε στην Κοιλάδα
ο Αργοναύτης Νέας Κίου φιλοδωρώντας την τοπική ομάδα με τέσσερα γκολ με προσωπικό σόου του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Πάρη Κάπλατζη.
Στο 5’ λεπτό λάθος του Βιρβίλη μέσα στην περιοχή , ο Π.Κάπλατζης έκλεψε  και με πλασέ έκανε άνοιξε το σκορ  0-1.
Στο 37’ λεπτό ο Πάρης Καπλατζης με δυνατό σούτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Λάσκαρη για να γίνει το 0-2..
Στο 42’ λεπτό σέντρα του Καλυβόπουλου από δεξιά , ο Χατζόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 46’ λεπτό  πλασέ του Χατζόπουλου η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα  από το δεύτερο  δοκάρι του Λάσκαρη.
Στο 47’ λεπτό ο Χατζόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον  Λάσκαρη πού  έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε.
Στο 53΄λεπτό διαγώνιο πλασέ από δεξιά του Αλεξανδρή μπλόκαρε ο Μπραιμλάρι
Στο 63’ λεπτό από μπαλιά του Κάπλατζη ο Χατζόπουλος πέρασε τον Τσούνι , η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικού της Κοιλάδας,  και την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει  ο Χατζόπουλος για να κάνει το 0-3.
 Στο 66’ λεπτό ο Χατζόπουλος έβγαλε τετ α τετ τον Μακρίδη, ο Λάσκαρης όμως απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 76’ λεπτό σουτ του Bajer  μπλόκαρε ο Μπραϊμλάρι.
Στο 90’ λεπτό δυνατό σουτ του Πάρη Κάπλατζη έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λάσκαρη πετυχαίνοντας το 0-4 και ταυτόχρονα το τρίτο προσωπικό του γκολ.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Λάσκαρης, Τσούνι (67’ Χριστόπουλος), Κουτσαύτης, Βιρβίλης, Τασσιόπουλος, Μέγας, Γιαννακόπουλος (70’ Σαγκατέλοφ), Μπρέγιανος (40’ Αλεξανδρής), Μπάζος, Bajer, Cojocaru
Αργοναύτης Νέας Κίου : Μπραιμλάρι, Φαμέλης (83’ Τσάμης), Διαμαντής, Χ.Κάπλαζτης .Μπούκουρης, Τσουρδίνης, Καλυβόπουλος (65’ Βασιλειάδης), Παρασκευόπουλος (80’ Ευσταθίου), Χατζόπουλος, Π. Κάπλατζης., Μακρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates