Social Icons

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΣΠΕΤΣΕΣ-ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ 2-0.



Ο σκόρερ των δύο τερμάτων των Σπετσών Μιχάλης Παπαδέας πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το δεύτερο γκολ


Με σκόρερ τον Μιχάλη Παπαδέα η ομάδα των Σπετσών έκανε το πρώτο βήμα για να καταλάβει μία από τις δύο χρυσές θέσεις πού οδηγούν στην Α1 κατηγορία .


Ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός και αυτό το μαρτυρούν οι δώδεκα κίτρινες κάρτες πού έδειξε ο διαιτητής Μακρής. Στο 25 λεπτό ο Παπαδέας με σουτ εξ επαφής μετά από μία απόκρουση των αμυντικών στην μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 61 λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής με προβολή από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το τελικό σκορ 2-0.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα των Σπετσών ταξιδεύει στον Πόρο όπου θα αντιμετωπίσει τον συμπρωτοπόρο του ομίλου Ποσειδώνα Πόρου . Με ένα θετικό αποτέλεσμα η ομάδα των Σπετσών θα κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την άνοδο στην Α1 Αργολίδας.

Διαιτητής ήταν ο Μακρής.

ΣΠΕΤΣΕΣ : Μουράτης, Kubeja ( 89 Mladzhov), Κρεμμύδας, Μάστορας, Βιγκλιάρης, Παπαδέας, Muho, Ζουμπουλάκης, Τσάνας,( 46 Thano),  Τριπολιτσιώτης , Αλιφαρμάκης. ( 65 Κομπόγιωργας

ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ  Καραμάνος, Μυλωνάς, ( 68 Παπαιωάννου), Δανομάρας,( 46 Γκουριώτης),  Θεοδοσίου, Παρτούρας, Μαρντάρε, ( 65 Μπαβέλας),Οικονόμου, Παπαγεωργόπουλος, Αυγουστόπουλος,  Μπούκας, Μαστοράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates