Social Icons

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2026

Νέα εποχή στον Ο.Φ.Ηλιοκάστρου-Με το βλέμμα στο αύριο!!

 Με όρεξη, φιλοδοξίες και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο ξεκίνησε η προετοιμασία των «μελανόλευκων» ενόψει της νέας Α2 Αργολίδας!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε στο Ηλιόκαστρο!

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου πάτησε… γήπεδο και ξεκίνησε επίσημα την προετοιμασία του, έχοντας ως στόχο να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος στη νέα πρόκληση της Α2 Αργολίδας.

Η φετινή προσπάθεια, ωστόσο, έχει αρκετά νέα στοιχεία. Στην άκρη του πάγκου βρίσκεται πλέον ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο της περιοχής και κυρίως γνωρίζει πώς να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τον 41χρονο Ερμιονίτη τεχνικό Ανδριανό Βενετσιάνο, κάτοχο διπλώματος UEFA C, ο οποίος αναλαμβάνει για πρώτη φορά την τεχνική ηγεσία του Ο.Φ. Ηλιοκάστρου.

Ο Βενετσιάνος μόνο άγνωστος δεν είναι στον χώρο, καθώς τα προηγούμενα 2,5 χρόνια εργάστηκε στην ακαδημία του Ατρόμητου Κρανιδίου, έχοντας καθημερινή επαφή με νεαρούς ποδοσφαιριστές και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ατομική και ομαδική τους εξέλιξη.

Η διοίκηση των «μελανόλευκων», με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Μούγιο, έδωσε τα χέρια με τον νεαρό τεχνικό, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο για την ομάδα.

Η φιλοσοφία που θέλει να περάσει

Και ο νέος προπονητής έχει ήδη ξεκάθαρο πλάνο.

Ποδόσφαιρο κατοχής, γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, άμεσες μεταβιβάσεις και σύγχρονες μεθόδους προπόνησης.

Ο Ανδριανός Βενετσιάνος θέλει μια ομάδα που θα έχει αγωνιστική ταυτότητα, θα προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό της μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα θα δίνει χώρο και χρόνο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν.

Το κίνητρο είναι μεγάλο και η διάθεση για δουλειά ακόμη μεγαλύτερη.

25 ποδοσφαιριστές στην μάχη

Το φετινό ρόστερ του Ο.Φ. Ηλιοκάστρου αριθμεί 25 ποδοσφαιριστές, με τη διοίκηση να επενδύει σημαντικά και στο νεανικό στοιχείο.

Στις τελευταίες προσθήκες βρίσκονται ο Στέφανος Κερεμέζης και ο Άγγελος Τασσόπουλος, οι οποίοι αποκτήθηκαν από τις ακαδημίες της Κορωνίδας Κοιλάδας.

Τερματοφύλακες:
Eliseo Mamutaj, Στέφανος Κερεμέζης

Αμυντικοί:
Δημ. Παπαδημητρίου, Μαν. Κασνέστης, Βαγ. Σκαλτσάς, Μαρικ. Μεχμετάι, Ηλίας Δαγρές, Κρίστο Μέλσι, Λαμπρ. Σαράντος, Ηλίας Τζανής, Παναγ. Οικονομόπουλος

Μέσοι:
Βασιλ. Χάνος, Βασιλ. Κουλουριώτης, Βασιλ. Μπεράτης, Νικ. Αμπελάς, Ανάργ. Δορμπάρης, Τζουλιάνο Τσούνι, Αναστ. Αποστόλου, Αγγ. Τασσόπουλος

Επιθετικοί:
Ανδρ. Κοροντίνης, Παναγ. Πλατανίτης, Ματέο Ζίτο, Ορέστι Καπάι, Βαγ. Γούτος, Νεκτ. Μπουγιούρας

Η δουλειά ξεκίνησε-Το στοίχημα μεγάλο.

Στον Ο.Φ. Ηλιοκάστρου γνωρίζουν ότι η νέα σεζόν απαιτεί δουλειά, συνέπεια και καθημερινή προσπάθεια.

Με έναν νέο προπονητή που θέλει να βάλει τη δική του αγωνιστική σφραγίδα, με ένα ρόστερ που διαθέτει έντονο νεανικό στοιχείο και με τη διοίκηση να στηρίζει τη νέα προσπάθεια, οι «μελανόλευκοι» έχουν ήδη σηκώσει… μανίκια.

Η προετοιμασία μόλις ξεκίνησε.

Η μπάλα μπήκε στο χορτάρι, η δουλειά άρχισε και ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου ετοιμάζεται για τη νέα του ποδοσφαιρική διαδρομή στην Α2 Αργολίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates