Social Icons

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 3-0




Δύο αντιπάλους επιπλέον είχε να αντιμετωπίσει την Κυριακή η Ένωση Ερμιονίδας εκτός από τον Ευβοϊκό. Τον πολύ δυνατό αέρα πού έφτανε περίπου και έφτανε  τα επτά μποφόρ αλλά  και τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο πού είχε γίνει τσιμέντο επειδή είχε να
ποτιστεί τουλάχιστον δέκα ημέρες σύμφωνα με τους διοικούντες της ομάδας. Γι αυτό άλλωστε και η πικρία εκδηλώθηκε με την ανάρτηση του πανό τόσο στον χτεσινό αγώνα της Ερμιονίδας 2012 στο γήπεδο Ερμιόνης όσο και στον σημερινό αγώνα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι  με το «καλημέρα» η Ένωση ευτύχησε να σκοράρει με τον συνήθη ύποπτο πού ακούει στο όνομα Νίκος Μακρίδης. Ήταν το 11 λεπτό όταν ο Κάλφας βρέθηκε με την μπάλα μέσα στην περιοχή την κατάλληλη στιγμή έδωσε την μπάλα στον Μακρίδη πού βρισκόταν στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Στο 17 λεπτό δυνατό σουτ του Μακρίδη η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γιουργούση. Στο 23 λεπτό ήταν η σειρά του Ευβοϊκού να απαντήσει όταν ο Ρωμανός βρέθηκε έξω από την περιοχή , σούταρε δυνατά και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 31 λεπτό ο Κιοσσές είδε την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γιουργούση σε σουτ που επιχείρησε. Στο 36 λεπτό ο Κρίστο έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει όταν βρέθηκε μόνος του μέσα την περιοχή αλλά το σουτ που έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Ευβοϊκού. Στο 53 λεπτό ο Κρίστο έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν βγήκε τετ α τετ με τον Γιουργούση όμως ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια. Στο 74 λεπτό ο Συμελίδης σέντραρε από δεξιά και ο Μακρίδης μόνος του από το σημείο του πέναλτι με εκπληκτική κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Τέλος στο 85 ο Παπανικολάου είδε τον τερματοφύλακα εκτός θέσης και με ένα ξερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο των γηπεδούχων.
Ο διαιτητής της συνάντησης Παν. Γουρδομιχάλης (Λακωνίας)  ήταν άψογος.  Ο πρώτος βοηθός Θ.Πλατανάς ελέγχετε για το δεύτερο γκολ.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Δημητρίου, Κιοσσές, (65 Μουκίδης) Κρίστο , Συμελίδης (75 Μπούρος), Μακρίδης, Δήμας, Κάλφας ( 76 Χατζησταύρου )
ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Δημήτρης Καλιακούδης): Γεωργούσης, (84 λ.τρ Γιάνναλος), Κολλιόπουλος Κ, Τσούτης, Αυλωνίτης, Παπίλας (65  Κολιόπουλος Β.), Κούτρας, Τσιτλακίδης, Χαλιώτης Κ. Χαλιώτης Ε. (80' Μπασούκος), Ρωμανός., Τριανταφύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates