Social Icons

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ




Με χαρά σας προσκαλούμε για πρώτη φορά στις νέες εγκαταστάσεις του ναυτικού ομίλου Κοιλάδας. Ήταν προϋπόθεση, η ύπαρξη της στέγης, για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, ως ναυτικός όμιλος. Τόσο καιρό παλεύαμε να σταθούμε στο χώρο του ναυταθλητισμού, χωρίς εγκαταστάσεις, με τα ψέματα.

Με τα ψέματα όμως καταφέραμε και στόλο να αποκτήσουμε και ιστιοπλόους να βγάλουμε και συμμετοχές σε διοργανώσεις να πραγματοποιήσουμε και μάλιστα με διακρίσεις των παιδιών.
Καταφέραμε να κάνουμε την ιστιοπλοΐα προσιτή σε όλους στο χωριό μας.
Ξέρετε, η ιστιοπλοΐα, αλλά και γενικά τα θαλάσσια αθλήματα αποτελούν προνόμιο των ξένων τουριστών και των πλουσίων οικογενειών. Αποτελούν προνόμιο των επισκεπτών και όχι των ντόπιων.
Κατεβαίνει στην Κοιλάδα η παγωμένη Ευρώπη να χαρεί ήλιο και θάλασσα και οργώνουν με τα σκάφη τους τα ελληνικά πελάγη. Γεμίζουν άλμπουρα τα λιμάνια των νησιών μας αλλά στις πρύμνες δεν κυματίζει η γαλανόλευκη. Ακτές και λιμάνια εκμεταλλεύονται από αλλοδαπούς, όταν τα Ελληνόπουλα ‘αράζουν’ στις καφετέριες, κάνουν chat στο internet και παίζουν video παιχνίδια.
Καταφέραμε να κάνουμε την ιστιοπλοΐα προσιτή σε όλους στο χωριό μας.
Δεν προσεγγίστηκε όμως απ’ όλους, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Ο ναυτικός όμιλος ήταν και θα είναι ανοιχτός σε κάθε άνθρωπο.
Δημιουργήθηκε, ίσως, η εντύπωση πως οι συμμετέχοντες στον όμιλο πρέπει να είναι ιστιοπλόοι. Δεν πρέπει. Αρκεί να θέλουν να συμμετέχουν, να βοηθήσουν και να χαρούν από τη συμμετοχή τους αυτή.
Είμαστε ομάδα εθελοντών που προσφέρουμε στο ναυταθλητισμό χωρίς προσωπικά οφέλη. Είμαστε μια μικρή ομάδα εθελοντών που πρέπει να μεγαλώσει προκειμένου να ωφεληθεί η τοπική κοινωνία.
Κυρίες και κύριοι,
Σας περιμένουμε στην ετήσια κοπή πίτας του ομίλου μας την Κυριακή 11πμ στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην ιχθυόσκαλα Κοιλάδας.
Εύχομαι το 2013 να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για κοινωνική πρόοδο και ευημερία
Ζάχος Πουρής
Πρόεδρος Δ.Σ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates