Social Icons

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Α.Ο.Κρανιδίου: Πύρ και μανία με τους διαιτητές λόγω της αντικατάστασης της Νεκταρίας Δημαράκη από την γραμματεία!!

 Με αφορμή την αντικατάσταση της κ. Νεκταρίας Δημαράκη από την γραμματεία του αγώνα Α Ο ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - ΖΕΥΣ ΠΑΟΚ ( Α2 Ανδρών) του περασμένου Σαββάτου, μετά από απόφαση των διαιτητών, ο σύλλογός μας έχει να αναφέρει τα εξής:

Η κ. Νεκταρία Δημαράκη αποτελεί διακεκριμένο στέλεχος της οικογένειας του Α Ο Κρανιδίου και είναι τιμή μας, που για περισσότερα από 15 χρόνια είμαστε μαζί.
Έχει προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στο σύλλογό μας και τα παιδιά, τόσο από την θέση της Προέδρου, όσο και από οποιοδήποτε άλλο πόστο έχει ασχοληθεί!!
Οι διαιτητές για μια φορά ακόμα θέλησαν να γίνουν αυτοί οι πρωταγωνιστές του αγώνα και αποφάσισαν να αποβάλλουν την κ. Δημαράκη, επειδή άκουσον- άκουσον ζητούσε το αυτονόητο σύμφωνα και με την έκθεση τους μετά τον αγώνα:<< Να κάτσουν οι παίκτες και οι συνοδοί στον πάγκο τους>>!!
Η πράξη τους αυτή, δηλαδή να τα βάλουν με μία κυρία η οποία κυριολεκτικά κοσμεί το μπάσκετ της Αργολιδο-Κορινθίας με την παρουσία της και την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων της στη γραμματεία των αγώνων, είναι απολύτως κατακριτέα από τον σύλλογό μας.
Και είναι κατακριτέα γιατί δεν υπήρχε ουσιώδης λόγος αποβολής επειδή η κ. Δημαράκη προσπαθούσε να εξευμενίσει την εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στους πάγκους και στο παρκέ την δεδομένη στιγμή καθότι έχει εμπειρία πολλών ετών.
Ευελπιστούμε πως οι καθ΄ύλην αρμόδιοι θα αναγνωρίσουν το λάθος τους και θα ζητήσουν έστω και μία τυπική συγνώμη από την κ . Δημαράκη.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates