Social Icons

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Περίπατος του Α.Ο.Ερμιονίδας κέρδισε 88-57 τον Διαγόρα Βέλου!!

 Ο ΑΟ Ερμιονίδας επέστρεψε στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, καθώς επιβλήθηκε το Σάββατο (24/02), με σκορ 88-57, του Διαγόρα ΑΣ Βέλου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη». Η ομάδα μας παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ανέβασε το ρεκόρ της στο 14-4.

Ο σύλλογός μας στηρίχτηκε στην καλή άμυνα και στην πίεση που άσκησε στον αντίπαλο του πάνω στην μπάλα, με αποτέλεσμα να βρει λύσεις (ειδικά από τη δεύτερη περίοδο και μετά) επιθετικά, τόσο με μακρινά σουτ όσο και με προσπάθειες – ατομικές και ομαδικές – μέσα στη ρακέτα. Ο ΑΟ Ερμιονίδας πήρε από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα, όσο περνούσε ο χρόνος κατάφερε να ανεβάσει τη διαφορά και έτσι έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα με το συγκεκριμένο σκορ. Απέναντι σε μια ομάδα, η οποία έδειξε μαχητικό πνεύμα και προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στηριζόμενη και στα ατομικά χαρακτηριστικά παικτών της.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, καθώς οι παίκτες μας δεν απέφυγαν κάποια ατομικά λάθη επιθετικά, ο Διαφόρας ΑΣ Βέλου ήταν εύστοχος και έτσι στο 10’ ο φωτεινός πίνακας έγραφε 23-18. Στη δεύτερη περίοδο ο σύλλογός μας βρήκε περισσότερες λύσεις επιθετικά, η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους 10 πόντους, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει στο 45-29.

Στην τρίτη περίοδο ο σύλλογός μας βρέθηκε να προηγείται και +24 (64-40 στο 27’), ενώ στο 30’ το σκορ ήταν 67-46. Στο 4ο δεκάλεπτο, ο ΑΟ Ερμιονίδας βρήκε ακόμα πιο εύκολα με αιφνιδιασμούς και ελεύθερα σουτ, μέσω και της καλής οργάνωσης του παιχνιδιού, και έτσι το ματς έληξε 88-57.

Οι παίκτες μας και το προπονητικό τιμ συνεχίζουν την καθημερινή σκληρή δουλειά, με το κεφάλι χαμηλά, με στόχο τη βελτίωση της αγωνιστικής μας εικόνας σε όλους τους τομείς. Την ερχόμενη αγωνιστική (19η), ο ΑΟ Ερμιονίδας θα παίξει στο ΔΑΚ Άργους, το Σάββατο (2/3, 19:00), απέναντι στον Παναργειακό.

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 45-29, 67-46, 88-57


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates