Social Icons

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ερμιονίδα: Θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί που έχει πετύχει στα τελευταία της παιχνίδια!!

Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΡ Αφάντου,

ματς που θα διεξαχθεί την Κυριακή (25/02), στη 1μ.μ., στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (24/02).

Η ομάδα μας θα προσπαθήσει απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου, να διευρύνει το αήττητο σερί που έχει πετύχει στα τελευταία της παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, και να φτάσει στη 2η σερί εντός έδρας νίκη, ώστε να αναρριχηθεί και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι παίκτες μας θα προσπαθήσουν να έχουν ανταγωνιστικό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στον συγκεκριμένο αγώνα, ακολουθώντας το πλάνο που έχει καταρτιστεί από τον Παναγιώτη Διλμπέρη και τους συνεργάτες του. Ο 49χρονος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να παίξουν με πίστη στις δυνάμεις τους, προσήλωση στα όσα οφείλουν να ακολουθήσουν μέσα στο γήπεδο και με σεβασμό στον αντίπαλό τους.

Η τελευταία προπόνηση έγινε και αυτή στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης. Οι παίκτες έκαναν ασκήσεις με την μπάλα, ενώ δούλεψαν σε θέματα που αφορούν την τακτική και τις στατικές φάσεις, με βάση το πλάνο που έχει καταρτίσει το προπονητικό τιμ.

Τιμωρημένος είναι ο Φρεντερίκ Μιγιένγκα (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες). Εκτός παραμένει ο Ίλσι Κάλα, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή. Η αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ρόδου θα ανακοινωθεί το πρωί της Κυριακής (25/02), λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates