Social Icons

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ανετα η Ερμιονίδα 3-0 το Παναρίτι και πρόκριση στην επόμενη φάση.

 Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας κατέκτησε η ΑΕ Ερμιονίδας, καθώς επικράτησε, εκτός έδρας με σκορ 3-0 του Ατρομήτου 

Παναριτίου Ναυπλίου, την Τρίτη (20/02) για τα προημιτελικά (1η φάση) του θεσμού. Στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, η ομάδα μας θα αγωνιστεί ξανά εκτός έδρας κόντρα στον Παναυπλιακό Ηρακλή. Το παιχνίδι θα είναι και πάλι μονό.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε πιο νεαρούς παίκτες, που δεν έχουν παίξει πολλούς αγώνες στο πρωτάθλημα, και έτσι είδε τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Σεφτε... στα γκολ με την ομάδα μας έκαναν Ντινόπουλος και Αλεξανδρής, οι οποίοι σημείωσαν πολύ ωραία τέρματα.  

Η ΑΕ Ερμιονίδας προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ πέτυχε ακόμα ένα γκολ στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα, στο 21’ ο Τάσιος έκανε στη σέντρα, ο Ντινόπουλος κατέβασε την μπάλα, με το αριστερό του την έστρωσε στο δεξί του πόδι και με σουτ πέτυχε το 1-0 για την ομάδα μας. Στο 30’ το σκορ ανέβηκε στο 2-0 υπέρ του συλλόγου μας, όταν ο Οικονομίκος πραγματοποίησε σέντρα-σουτ και ο Γκολέμης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, στην έστειλε στα δίχτυα της γηπεδούχου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 70’, ο Αλεξανδρής πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, όταν με το αριστερό… κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σχεδόν από το κέντρο. Νωρίτερα (66’), ο Μαμουτάι έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όταν μετά από ατομική του προσπάθεια βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν σκόραρε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τριανταφύλλου Ραφαήλ, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Μακρή Νικόλαο και Βασιλόπουλο Μιλτσιάδη, όλοι του συνδέσμου Αργολίδας. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Τριμπόνιας στο 15’.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ (Τρύφων Μποζιονέλος): Λεβεντογιάννης (75’ Ρόζης), Αποστόλου, Κομνηνός, Γκολέμης, Μπούζντρα, Παπασαράντος, Πουλάς (56’ Καραχάλιος), Ρούμπος (22’ Στατέρας), Κοσμάς, Μποζιονέλος, Βαμβακάς.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Τάσιος, Ζάββος, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μεχμετάι, Τριμπόνιας (46’ Μαγκαφίνης), Σκρίντα, Ντινόπουλος, Αλεξανδρής, Οικονομίκος (46’ Μαμουτάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates