Social Icons

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Στην Ερμιόνη η Ερμιονίδα με Παναργειακό-Τα τελευταία νέα πριν την σέντρα.

 Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Ερμιόνης ολοκλήρωσε η ΑΕ Ερμιονίδας την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής (03/12, 15:00) απέναντι στο Παναργειακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης.

Στις τάξεις της ομάδας μας υπάρχει πίστη ότι η καλή κατάσταση που έδειξαν οι παίκτες τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις θα συνεχιστεί και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, συνοδευόμενη από την κατάκτηση θετικού αποτελέσματος, το οποίο έχει μεγάλη ανάγκη ο σύλλογός μας, ώστε να αναρριχηθεί βαθμολογικά.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε στους παίκτες να έχουν πίστη στις δυνατότητές τους και να είναι προσηλωμένοι στο πλάνο που δουλεύουν, προκειμένου η προσπάθειά τους να έχει ως αποτέλεσμα την επιστροφή της ΑΕ Ερμιονίδας στην κατάκτηση βαθμών, μπροστά στους φιλάθλους μας. 

Ο 49χρονος προπονητής είδε τους Αρσενίδη, Σαρτόρι και Κάλα (δεν αγωνίστηκαν στον τελευταίο αγώνα) να προπονούνται κανονικά τις προηγούμενες ημέρες. Επιστρέφει και ο Τζιέρης, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Τιμωρημένος για την αναμέτρηση με τον Παναργειακό είναι ο Ψύχας (συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες), ενώ ο Λαλόρ συνεχίζει τη θεραπεία του, παραμένοντας εκτός.

Το προπονητικό τιμ και οι διαθέσιμοι παίκτες έδωσαν ραντεβού στο Δημοτικό γήπεδο της Ερμιόνης λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού, όταν και ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα κάνει γνωστή την αποστολή για το ματς.

1 σχόλιο:

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates