Social Icons

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Αλωσε το Κιβέρι ο Ποσειδώνας.Κέρδισε εύκολα τον Ηρακλή Καρυάς 3-1.

 Η  εκπληκτική πορεία του Ποσειδώνα συνεχίστηκε και αυτή την αγωνιστική με το ποδοσφαιρικό τραίνο του Δημήτρη Κούση να περνάει ασταμάτητα και από το Κιβέρι κερδίζοντας τον Ηρακλή Καρυάς άνετα με σκορ 3-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Χρήστος Κέλλης ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του Ποσειδώνα .Το τρίτο τέρμα πέτυχε ο Αγκουστίν Τρέσα. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα του Ποσειδώνα αγωνίστηκε χωρίς τέσσερεις βασικούς ποδοσφαιριστές , τα αδέρφια Λαζάρου οι οποίοι υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία και από την επόμενη αγωνιστική θα είναι στην διάθεση του Δημήτρη Κούση , ο Ντανιελ και ο Α.Αποστόλου .

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο του αγώνα (28΄) ο Μπροδήμας με σέντρα βρήκε τον Κέλλη στην περιοχή και αυτός με πλασέ  άνοιξε το σκορ. Επτά λεπτά αργότερα (35΄) ο Τσιπάς με ωραία μπαλιά βρήκε στην περιοχή τον Κέλλη και αυτός έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι ένα λεπτό πριν ο διαιτητής Καπετάνιος στείλει τους ποδοσφαιριστές για την  ανάπαυλα του ημιχρόνου μείωσαν το σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρενάτο Μπέλμπα. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 70΄λεπτό να κάνουν το 1-3 όταν ο Τρέσα με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα να τραντάξει το δοκάρι του Σγκούνι. Επτά λεπτά αργότερα (77΄) ο Τρέσα δοκίμασε νέο σουτ έξω από την περιοχή και αυτή την φορά βρήκε στόχο , στέλνοντας την μπάλα στο «γαμα» του νεαρού τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάνοντας το τελικό 1-3.

Ηρακλής Καρυάς : Σγκούνι, Μαυράς Β,(82΄Τσιώλης),  Λαζής,(82΄Μαυράς Γ.), Μαυρόγιαννης, Λυκομήτρος, Σκιάου, (62΄Μπλάτσος), Πέπα, Σταθόπουλος, Μήτσουλας, Μπέλμπα, Χρονόπουλος (72΄Βαμβακάς).

Ποσειδώνας Διδύμων : Αλευράς, Μπροδήμας (87΄Χασκάι), Τσούλι (75΄Χ. Προσίλης), Μπάρδης, Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα, Κλ.Κάλα, Παπασταύρου,Κέλλης , Τσιπάς  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates