Social Icons

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Αναχώρησε για την Σύρο η Ενωση Ερμιονίδας.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με πρωινή προπόνηση την Κυριακή (26/11), για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελλάδα Σύρου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ακολούθως η αποστολή της ομάδας μας αναχώρησε για την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Το ματς ορίστηκε, τελικά, από την ΕΠΟ, να πραγματοποιηθεί, λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας και των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, τη Δευτέρα (27/11, 13:00), στο γήπεδο ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο σύλλογός μας έχει μπροστά του ακόμα ένα δύσκολο ματς και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει καλή εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, βάσει του πλάνου που έχει καταρτιστεί από το προπονητικό τιμ και ειδικότερα από τον Παναγιώτη Διλμπέρη, ώστε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να πλησιάσει την πρώτη δεκάδα και την αντίπαλό του.

Για το παιχνίδι στη Σύρο τιμωρημένος είναι ο Τζιέρης, καθώς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, ενώ τραυματίες είναι οι Λαλόρ, Πονηρός, Αρσενίδης, Σαρτόρι, Κάλα, οι οποίοι θα συνεχίσουν θεραπευτική τους αγωγή τις επόμενες ημέρες. Οι Αρσενίδης και Σαρτόρι αποκόμισαν προβλήματα στο ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ ο Κάλα τραυματίστηκε στο χέρι στην τελευταία προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates