Social Icons

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Α.Ο.Ερμιονίδας-Πήγασος 81-68:Σταθερά στην κορυφή οι γηπεδούχοι!!!

Την έκτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΣΚΑΚ  σημείωσε ο Α.Ο.Ερμιονίδας . Η

ομάδα του Ακη Καλαιτζάκη  επιβλήθηκε του Πήγασου  με 81-68 σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης , και βρίσκεται μόνος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακας με δύο βαθμούς από έξι ομάδες που τον ακολουθούν .

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν κλειστό, με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, στο μεγαλύτερο διάστημα τωN πρώτων 20 λεπτών. Οι παίκτες του Πήγασου ανάγκασαν τους γηπεδούχους  να ακολουθούν , σ’ αυτό το διάστημα του αγώνα, τον ρυθμό τους.

Ο ΑΟ Ερμιονίδας με υπομονή μέσα στο παρκέ, άρχισε, όσο περνούσε ο χρόνος, να «διαβάζει» το παιχνίδι των αντιπάλων του. Έτσι, στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να… χτίσουν διαφορά 10 πόντων, μετά από ένα «ξέσπασμα» του Μαναριώτη, κάτι που έδωσε καλή ψυχολογία στις ενέργειές των παικτών του Α.Ο.Ερμιονίδας.

Στη συνέχεια, ο ΑΟ Ερμιονίδας κράτησε το προβάδισμα που είχε πάρει. Οι γηπεδούχοι , με καλή αμυντική συμπεριφορά και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση, έφτασαν τη διαφορά και στο +17. Στο τέλος, η επιτυχία ήρθε με 81-68 (+13).

Ο ΑΟ Ερμιονίδας κρατάει την καλή αγωνιστική συμπεριφορά που είχαν όλοι οι παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό για τους γηπεδούχους  ότι  έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλή αρχή στη σεζόν, έχοντας ρεκόρ 6-0 στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν λέει… τίποτα, βάσει του πλάνου που υπηρετείται από την αρχή της περιόδου.

Πρώτος σκόρερ για την Ερμιονίδα ήταν ο Μπινιάρης με 17 πόντους για να τον ακολουθήσουν ο Κοντογιάννης και ο Μαναριώτης με 15 πόντους και δύο τρίποντα  χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Από την ομάδα του Πήγασου μακράν πρώτος σκόρερ ήταν  ο γερόλυκος Κοψαύτης με 22 πόντους και έξι τρίποντα Οο οποίος ήταν και ο πρώτος σκορερ του αγώνα!!!.

 Δεκάλεπτα: (19-17) (35-36) (60-48) (81-68)

Διαιτητές: Γκαραβέλλος, Τρίγκα


Α.Ο. Ερμιονίδας (Καλαιτζάκης) Βραχνός, Λούζης 3 (1), Βλαχόπουλος 11 (1), Μαναριώτης 15 (2), Καράι 2, Αγρίμης 8, Σελλά 2, Μπινιάρης 17, Κοντογιάννης 15 (2), Φλεβάρης, Σκούρτης, Καλογιάννης 8 (2).


Πήγασος Θυρέας   : Μαντίκος 12 (2), Μετρητίκας, Ζαχαριάς 4, Κοψαύτης 22 (6), Μαντάς, Διαμαντόγιαννης 5, Νίτσιος 2, Μαυριάς 13 (2), Καρκούλης 4, Σπυράκος 6.


Πηγή φωτό: https://phgasosastrous.blogspot.com/

Πηγή ρεπορταζ : Σελίδα Α.Ο.Ερμιονίδας στο FACEBOOK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates