Social Icons

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Βλαχόπουλος: «Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο πλάνο του προπονητικού τιμ»

 Στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του ΑΟ Ερμιονίδας και στην ομοιογένεια που παρουσιάζει αγωνιστικά ο σύλλογός μας μέσα στο παρκέ, στάθηκε ο Νίκος Βλαχόπουλος, μιλώντας για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Ο 23χρονος γκαρντ (γεννήθηκε στις 16/12/2000) τόνισε ότι όλοι οι παίκτες έχουν πρωτίστως στο μυαλό τους να ακολουθούν το πλάνο του προπονητικού τιμ και συμπλήρωσε πως ο ΑΟ Ερμιονίδας αντιμετωπίζει με το ίδιο σκεπτικό όλα τα παιχνίδια. «Ξεκινήσαμε τη σεζόν και συνεχίζουμε να προχωράμε με το κεφάλι κάτω και με στόχο τη συνεχόμενη βελτίωση μέσω της σκληρής δουλειάς», επεσήμανε με έμφαση ο Νίκος Βλαχόπουλος, ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Διαγόρα ΑΣ Βέλου. 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Ο νεαρός γκραντ ερωτηθείς για την αγωνιστική εικόνα του ΑΟ Ερμιονίδας μέχρι τώρα στη σεζόν και την αήττητη πορεία του, ανέφερε: «Το σημαντικό για εμάς είναι η ομαδικότητα που παρουσιάζουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε όλες τις συνθήκες ενός παιχνιδιού. Είμαστε αφοσιωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας, είμαστε μια οικογένεια πρώτα στις προπονήσεις και αυτή η εικόνα βγαίνει στη συνέχεια και στο παρκέ. Το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου είναι πολύ καλό. Η φιλοσοφία μας είναι συγκεκριμένη, ανεξάρτητα από το ποιοι παίκτες είναι στο παρκέ, έτσι έχουμε καταφέρει να μη φανούν και απουσίες που είχαμε σε κάποια ματς. Πιο ειδικά, στον αγωνιστικό τομέα, θα σταθώ στο κομμάτι της άμυνας, είναι αυτό που μας δίνει ενέργεια και επιθετικά».

Για το σαββατιάτικο (2/12) παιχνίδι στο Βέλος απέναντι στον Διαγόρα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, αλλά και γενικότερα για τη συνέχεια της περιόδου, ο 23χρονος αθλητής μας υπογράμμισε: «Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο σκεπτικό, όποιος και εάν είναι ο αντίπαλος μας. Βασικό μας μέλημα είναι να κάνουμε πράξη στο παρκέ, όσα μας τονίζει το τεχνικό επιτελείο και όσα ακολουθούμε στις προπονήσεις. Με σεβασμό σε κάθε ομάδα που είναι απέναντί μας, θέλουμε να έχουμε ανταγωνιστική εικόνα στο γήπεδο. Σ’ αυτή τη φάση, στοχεύουμε το πρόσωπό μας να είναι αντιπροσωπευτικό με το ρεκόρ 6-0 που έχουμε πετύχει στο πρωτάθλημα. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί. Προχωράμε ταπεινά, με το κεφάλι κάτω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates