Social Icons

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Ενωση Ερμιονίδας: Δύσκολα αλλά.......ελπίζει..

 Τον ΠΑΣ Κόρινθος 1963 υποδέχεται η ΑΕ Ερμιονίδας στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας,την Κυριακή (17/12, 15:00), και η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (16/12). Οι παίκτες έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης.

Ο σύλλογός μας έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, και οι παίκτες μας θα προσπαθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους, έχοντας τη βοήθεια του κόσμου μας, για την κατάκτηση θετικού αποτελέσματος απέναντι στους πρωτοπόρους, ώστε η ομάδα μας να πάρει βαθιά βαθμολογική «ανάσα» και έτσι να βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία την προσπάθεια παραμονής.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης δούλεψε σε συγκεκριμένους τομείς τις προηγούμενες ημέρες με τους παίκτες και τους τόνισε να αγωνιστούν με πίστη στις δυνατότητές τους, προσηλωμένοι στο πλάνο που υπάρχει για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Επιστρέφει μετά από καιρό ο Λαλόρ, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και γυμνάστηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες. Εξέτισαν τις τιμωρίες τους οι Βιρβίλης και Τάσιος και τίθενται στη διάθεση του 49χρονου προπονητή. Τιμωρημένος είναι ο Σαρτόρι (συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες), ενώ τραυματίας παραμένει ο Αρσενίδης, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπευτική του αγωγή.

Όλοι οι παίκτες, που είναι στη διάθεση του προπονητικού τιμ, έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο, όπου ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα τους ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Κόρινθος 1963, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates