Social Icons

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Επιβλητική νίκη 5-0 ο Ποσειδών Διδύμων τον Ασκληπιό.

 Για μία ακόμα φορά η ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και κέρδισε με το ευρύ σκορ 5-0 την ομάδα του Ασκληπιού Παλαιάς Επιδαύρου για την 11η αγωνιστική.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10΄λεπτό ο Τρέσα με ένα εκπληκτικό σουτ το «γάμα» του Ρώτα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 30΄λεπτό να ισοφαρίσουν όταν ο Σεριανάι βρέθηκε απέναντι από τον Αλευρά όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 54΄λεπτό ο Χασκάι ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Ασκληπιού και ο Κέλλης από την άσπρη βούλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.Πέντε λεπτά αργότερα(59) ο Παπασταύρου με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια έκανε το 3-0.Στο 70΄λεπτό ο Τσιπάς μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0.Τρία λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα ο Κέλλης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνοντας το τελικό 5-0.

Αξιοσημείωτο του αγώνα είναι το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι δύο ομάδες και κυρίως οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι παρόλο που παρατάχθηκαν στο γήπεδο με 14 ποδοσφαιριστές δεν κλείστηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα να κρατήσουν το σκορ.

Όσο για την ομάδα του Ποσειδώνα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και σημαντικό είναι το νέο «αίμα» που έχει μπει στην ομάδα και όπως όλα δείχνουν θα είναι η επόμενη ημέρα για την ομάδα. Ρουτσάι, Αντωνόπουλος, Αντουλινάκης, Χασκάι, Κοτζαμάνης έδειξαν πολύ καλά στοιχεία όσο αγωνίστηκαν και το μέλλον τους ανήκει.

Ποσειδών Διδύμων :Αλευράς, Κάλα, (80΄Αντουλινάκης), Μπάρδης,(40΄Χασκάι),  Τσούλι,(16΄Προσίλης), Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα, (80΄Κοτζαμάνης), Α.Λαζάρου, Παπασταύρου, Κέλλης, Τσιπάς (80΄Αντωνόπουλος).

Ασκληπιός : Ρώτας, Γκίκας, Μπέκας, Μάντζαρης, Φάνης, (90΄Βενιζέλος), Καραμπέτσος, Βενέτης, Φερχάτι, Κιόσκου, Σεριανάι, Μετσάνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates