Social Icons

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Α.Ο .Ερμιονίδας: Στόλισε το δικό του δέντρο στο δάσος των Χριστουγέννων!!

 Ο ΑΟ Ερμιονίδας συμμετέχει αυτή την περίοδο ενεργά και στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε περιοχές του δήμου μας εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογός μας στόλισε το δικό του δέντρο στο Δάσος των Χριστουγέννων στα Μαντράκια της Ερμιόνης.



Η συγκεκριμένη γιορτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου από τον Δήμο Ερμιονίδας και το ΝΠΚΠ Πολιτισμού και Παιδείας του δήμου. Όπως είχε ανακοινωθεί, κάθε σχολείο και κάθε σύλλογος… υιοθέτησε ένα δέντρο και το στόλισε σε μια πολύ όμορφη γιορτή. Αυτό έπραξε και η ομάδα μας. Αθλητές μας και μέλη του ΑΟ Ερμιονίδας κατασκεύασαν μαζί με παιδιά στολίδια ανθεκτικά σε εξωτερικό χώρο, σκορπώντας αγάπη και χαμόγελα. Στολίσαμε και αποκτήσαμε το δικό μας δέντρο στο Δάσος των Χριστουγέννων, προσφέροντας ένα ξεχωριστό χρώμα στον συγκεκριμένο χώρο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχει ξεκινήσει. Καλές Γιορτές σε όλους και όλες με χαρά, αγάπη, αλληλεγγύη και ζεστασιά στις καρδιές μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates