Social Icons

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Αυτοκτόνησε η Ερμιονίδα στην Βάρδα.Εχασε με γκολ στις καθυστερήσεις....

 Μέσα από την… αγκαλιά της έχασε η ΑΕ Ερμιονίδας ένα θετικό αποτέλεσμα στη Βάρδα, το Σάββατο (07/10), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 

3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς προηγήθηκε με δυο γκολ (0-2) απέναντι στον Παμβουπρασιακό στο 27' και στο 38', αλλά έχασε με 3-2, με την ομάδα μας να δέχεται τέρματα σε καθοριστικά σημεία, στο 44', στο 84’ και στο 90’+4.

Ο σύλλογός μας έμεινε στους τρεις βαθμούς, μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Σε όλους στην ομάδα υπάρχει, όμως, πίστη ότι η συνεχόμενη βελτίωση της εικόνας του συνόλου μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με την ενίσχυση και την επιστροφή τραυματιών, θα «συνοδευτεί» και με την κατάκτηση θετικών αποτελεσμάτων τις επόμενες αγωνιστικές. Με την ΑΕ Ερμιονίδας να έχει βγάλει ένα απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα στη Βάρδα για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος. Ως ομάδα παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και πήραν αυτό που διεκδίκησαν με βάση τη μαχητική τους παρουσία, με τον Μαργαρίτη Κουζούνια να κάνει ντεμπούτο στο τέρμα.

Ο σύλλογός μας περιόρισε στο πρώτο 45λεπτο τη γηπεδούχο, δημιουργώντας της προβλήματα στην ανάπτυξη. Η ΑΕ Ερμιονίδας αγωνίστηκε με προσοχή στο τακτικό κομμάτι, και κατάφερε να «χτυπήσει» δυο φορές, σκοράροντας στο 27’ με τον Λαλόρ και στο 38’ με τον Τριμπόνια. Το ημίχρονο έληξε, όμως, 1-2, καθώς η γηπεδούχος σκόραρε σε καθοριστικό σημείο (44’) και έτσι η ομάδα μας πήγε στα αποδυτήρια με ένα γκολ προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕ Ερμιονίδας, και με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, κράτησε στο μεγαλύτερο διάστημα τον ΠΑΟΒ μακριά από την περιοχή της, έχοντας μικρύνει τις αποστάσεις των γραμμών της. Η γηπεδούχος είχε την υπεροχή, αλλά έδειχνε ακίνδυνη σε μεγάλο διάστημα του β’ μέρους.

Τελικά, η ΑΕ Ερμιονίδας «προδόθηκε» από τις δυνάμεις της, λόγω και της καθυστερημένης έναρξης της προετοιμασία της και έτσι δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στην πίεση του αντιπάλου μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Ο ΠΑΟΒ στα τελευταία λεπτά πίεσε, έβαλε ψηλά κορμιά στην περιοχή, ισοφάρισε στο 84’ και έφτασε σε τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις (90’+4), με αποτέλεσμα η ομάδα μας να χάσει και τον βαθμό και της ισοπαλίας.

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα:

23’: Από θέση τετ α τετ ο Λαθύρης πλάσαρε για τη γηπεδούχο και ο Κουζούνιας κατάφερε να αποκρούσει.

27′: Η ΑΕ Ερμιονίδας πέτυχε το πρώτο της γκολ (0-1), όταν ο Λαλόρ βρέθηκε με την μπάλα μέσα στην περιοχή, απέφυγε τον αντίπαλο και με πλασέ έστειλε τη «στρογγυλή θεά» στα δίχτυα!

32’: Ο Κουζούνιας μπλόκαρε για την ομάδα μας νέου σουτ του Μαστραντωνάκη.

35’: Ο Κάλα έφυγε στην αντεπίθεση για τον σύλλογό μας και το πλασέ έφυγε λίγο άουτ.

38’: Η ΑΕ Ερμιονίδας έφυγε ξανά στην αντεπίθεση, αλλά αυτή τη φορά το πλασέ του Τριμπόνια ήταν εύστοχο, γράφοντας το 0-2.

43’: Ο Μαστραντωνάκης έκανε το πλασέ για τον ΠΑΟ Βάρδας και ο Ψύχας έδιωξε πάνω στη γραμμή σωτήρια.

44’: Με διπλή προσπάθεια ο Λαθύρης μείωσε σε 1-2 για τη γηπεδούχο.

70’: Ο Κούστα εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι για τη γηπεδούχο, ο Πλαστουργός έκανε το πλασέ και η μπάλα έφυγε άουτ.

72’: Ο Λαθύρης έκανε συρτό γύρισμα για τον ΠΑΟ Βάρδας, και ο Τρομπούκης δεν μπόρεσε να σκοράρει.

84’: Ο Διονυσόπουλος έκανε το γέμισμα στην περιοχή και ο Παπαχριστόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα της Ηλείας.

90’+4: Ο προωθημένος Κοτσώνης σημείωσε το τελικό 3-2 με σουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευάγγελος Σαφαρίκας, που είχε για βοηθούς τους Ιωάννη Κοκμοτό, Ιωάννη Μπάκα, όλοι του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Βορύλλας, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Κούστα, Λαθύρης, Μπίσα (96′ Β. Στεργιόπουλος), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (95′ Δουλαβέρης), Θεοφάνης (46′ Κ. Τσεκούρας), Μαστραντωνάκης (46′ Τρομπούκης).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Τάσιος, Κάρδαρης, Βιρβίλης, Ψύχας, Θαρλίς, Κάλα (65′ Δεστές), Λάλορ (74′ Κολυβάς), Τριμπόνιας (78′ Γάτας), Διγκόζης (78′ Ζεκεράι), Τζιέρης.

ermionidafc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates