Social Icons

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Ανακοίνωσε τον Νίκο Διγκόζη η Ενωση Ερμιονίδας.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Διγκόζη,

ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και στα άκρα της επίθεσης.

Ο Νικόλαος Διγκόζης, που έκανε ντεμπούτο με την ομάδα μας, στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας, γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου του 2000. Είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Άγγελου Διγκόζη, ο οποίος έχει φορέσει με επιτυχία τις φανέλες μεγάλων ομάδων της χώρας, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια είναι επαγγελματίας προπονητής.

Ο 23χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί, μέχρι τώρα στην καριέρα του, στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία (Super League 2, Football League), στο Κύπελλο Ελλάδας, στο πρωτάθλημα της Super League U19, αλλά και στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Νικόλαος Διγκόζης πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους μικρούς της Δόξα Δράμας. Στους «μαυραετούς» ανέβηκε έως την Κ-19. Στη συνέχεια και το καλοκαίρι του 2018 μεταπήδησε στον Παναιτωλικό, στον οποίο αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής και στην ομάδα Κ-19. Μετά από έναν χρόνο και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2019, ο 23χρονος μέσος φόρεσε τη φανέλα της Επισκοπής, παίζοντας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τον Ιανουάριο του 2020 μετακόμισε στον Πανσερραϊκό. Με τα «λιοντάρια» κέρδισε την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη δεύτερη κατηγορία. Ο Νικόλας Διγκόζης βρέθηκε τον Μάρτιο του 2021 στον Θεσπρωτό. Έμεινε στην ομάδα της Ηγουμενίτσας μέχρι και το τέλος της τελευταίας σεζόν (2022-23), αγωνιζόμενος στη Super League 2. Από το καλοκαίρι έως και τώρα ήταν στον Πιερικού.

Ο Νικόλαος Διγκόζης υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr» για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕ Ερμιονίδας και αποτελώ μέλος της ομάδας. Το κλίμα στον σύλλογο είναι πολύ καλό και όλα τα παιδιά με αγκάλιασαν από την πρώτη προπόνηση.

Ευχαριστώ πολύ τον κόουτς για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, καθώς με ήθελε στον σύλλογο. Ήθελα και εγώ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας, ομάδα που παίζει πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες και στη Γ’ Εθνική.

Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Τώρα, θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια με όλες τις δυνάμεις μας να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο όμιλος μας είναι αρκετά δύσκολος, παίζουν σ’ αυτόν πολύ καλές ομάδες και ιστορικές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα.

Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα και στη συνέχεια της σεζόν, να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται από όλους μας στον σύλλογο. Στο τέλος νομίζω ότι όλοι μαζί θα νιώθουμε δικαιωμένοι για την προσπάθεια μας».

Νικόλαε Διγκόζη, καλώς όρισες στην ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates