Social Icons

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Ο Βησσαρίων Δρόσος το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης Ερμιονίδας.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βησσαρίωνα Δρόσο, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός και ως επιθετικός μέσος.

Ο Βησσαρίων Δρόσος γεννήθηκε στις 19 Μαΐου του 2002 στη Λάρισα και κατάγεται από τα Φάρσαλα. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και έφτασε να αγωνισστεί έως την ομάδα U-17 των «πράσινων».

Την περίοδο 2016-17 μετακόμισε στον Αχιλλέα Φαρσάλων και κατάφερε να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας σε πολύ νεαρή ηλικία.

Τη σεζόν 2018-19 φόρεσε τη φανέλα της Λάρισας και έγινε μέλος των τμημάτων υποδομής των «βυσσινί». Αγωνίστηκε με τις ομάδες U-17 και U-19 της ΑΕΛ. Πήρε μέρος και σε παιχνίδια του πρωταθλήματος Super League U19.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου 2020-21 έγινε μέλος του Αετού Μακρυχωρίου (Λάρισα), παίζοντας ξανά στη Γ’ Εθνική κατηγορίας, με την ομάδα του να πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στον όμιλό της.

Έτσι, ακολούθησε η μετεγγραφή του στον Απόλλωνα Λάρισας, που αγωνιζόταν στη Super League 2. Τον Ιανουάριο του 2022 πήγε στον Μακεδονικό, και με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στον όμιλό του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Την τελευταία σεζόν έπαιξε στον Δωτιέα Αγιάς (Γ’ Εθνική), έχοντας μια «γεμάτη» χρονιά.

Ο Βησσαρίων Δρόσος υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr» για τη μετεγγραφή του στην ΑΕ Ερμιονίδας: «Είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στη συνέχεια, βάσει και της δουλειάς που έχω δει ότι γίνεται τις ημέρες που είμαι μέλος του συλλόγου. Παίζουμε ίσως στον πιο δύσκολο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα έχει αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες, αλλά το υλικό είναι πολύ καλό και μένει να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο το πρόσωπο που μπορούμε, μέσω της σκληρής δουλειάς που κάνουμε. Μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο και υπάρχει σε όλους μας πίστη ότι θα τα καταφέρουμε.

Θέλουμε τον κόσμο μας κοντά σε όλα τα παιχνίδια. Πάντα, όταν είμαστε ενωμένοι και με τους φιλάθλους μας μαζί, το αποτέλεσμα είναι θετικό και η εικόνα ακόμα πιο δυνατή μέσα στο γήπεδο. Γνωρίζω ότι παραδοσιακά η ΑΕ Ερμιονίδας είχε δυνατή έδρα στο παρελθόν και αυτό οφείλουμε να το κρατήσουμε».

Βησσαρίωνα, καλώς όρισες στην ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates