Social Icons

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Ανετη επικράτηση του Ποσειδώνα στο Δρέπανο .Κέρδισε 3-0 τον Αστέρα.

 

Ένας εκπληκτικός Ποσειδώνας Διδύμων ισοπέδωσε στο δεύτερο ημίχρονο την ομάδα του

Δρεπανιακού Αστέρα στην έδρα του κερδίζοντας τον με το εκπληκτικό σκορ 3-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Φοίβος Τσιπάς ο οποίος πέτυχε πέτυχε δύο τέρματα χωρίς βέβαια να υστερήσουν οι υπόλοιποι .Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν βέβαια και στο εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Βαγγέλη Μπροδήμα ο οποίος σκόραρε σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου .

Στο 15΄λεπτό οι γηπεδούχοι λίγο έλλειψε να προηγηθούν στο σκορ με αυτογκολ του Ντάνιελ όμως η κεφαλιά που έκανε έφυγε λίγο άουτ.

Στο 20΄λεπτό ο Α.Λαζάρου με κεφαλιά εξ επαφής μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι του Χρήστου. Στο 35΄λεπτό πλασέ του Τσιπά πάνω στην κίνηση έδιωξε δύσκολα ο Χρήστου με τα πόδια

Με την συμπλήρωση του πρώτου πεντάλεπτου (53;) στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ποσειδώνα άνοιξε το σκορ , όταν ο Μπροδήμας με εκπληκτική κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Τσιπά απέναντι από τον Χρήστου που πλάσαρε για να κάνει το 1-0.

Στο 66΄λεπτό ο Μπροδήμας περίπου στο ημικύκλιο του κέντρου  είδε τον Χρήστου έξω από την εστία του με  εκπληκτική λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω του για να γίνει το 0-2.

Στ;o 85΄λεπτό  Σκαλτσάς και Τσιπάς έπαιξαν βόλλευ με το κεφάλι μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το τελικό 0-3.

Η ομάδα του Ποσειδώνα είχε δύο σημαντικές απουσίες του Κέλλη και του Οικονομόπουλου από μικροτραυματισμούς.

Δρεπανιακός Αστέρας (Δημήτρης Μανιάτης): Χρήστου, Θανόπουλος, Καρανάσιος, Δωρής, Ψυχοπαίδας, Πάνος, Μάκαρης,(64΄Γύφτος),  Λουμπαρδιάς,(83΄Μπουζαλάς),  Μαυρόγιαννης,(76΄Ρεβίθης),  Μανδύλης, Τράγκας.

Ποσειδών Διδύμων (Δημήτρης Κούσης): Αλευράς, Μπροδήμας, (83΄Αντωνόπουλος), Τσούλι,(69΄Χρ.Προσίλης),  Ντάνιελ, Σκαλτσάς, Κλ.Κάλα,(83΄Ζέρια),  Τρέσα,(83΄Μπέτα),  Α.Λαζάρου, Παπασταύρου, Ν.Λαζάρου, (64΄Α.Λαζάρου), Τσιπάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates