Social Icons

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Ανανέωσε ο Κώστας Σαμαράς με την Ενωση Ερμιονίδας.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για έναν χρόνο με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Σαμαρά,

 ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Κωνσταντίνος Σαμαράς γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 2000 στην Αθήνα και έγινε μέλος της ομάδας τον προηγούμενο Ιανουάριο, βοηθώντας, όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί στην επίτευξη των στόχων μας.

Ο 23χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε να παίζει μπάλα στις ακαδημίες του Πανιωνίου, ομάδα στην οποία πέρασε από τα τμήματα Κ-12, Κ-14, Κ-15, Κ-16, φτάνοντας μέχρι και την Κ-17. Την περίοδο 2016-17 φόρεσε τη φανέλα του ΟΦ Χολαργού και την επόμενη χρονιά (2017-18) αγωνίστηκε στους Νικητές Ανθούσας. Το 2018-19 έκανε το άλμα για τη Γερμανία, καθώς άνοιξε η πόρτα των Κίκερς Όφφενμπαχ, σύλλογος στον οποίο έπαιξε στους Νέους (Κ-19).

Την ίδια σεζόν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου. Την περίοδο 2019-20 μετακόμισε στον ΑΟ Ατλαντίδος, ομάδα στην οποία έπαιξε και τη χρονιά 2020-21. Τη σεζόν 2021-22 πήρε μεταγραφή ξανά σε ομάδα της Γερμανίας και συγκεκριμένα στη SV Dessau 05. Ο Κωνσταντίνος Σαμαράς έγινε μέλος της ΑΕ Ερμιονίδας τον Ιανουάριο του 2023 και θα συνεχίσει να παίζει με τη φανέλα του συλλόγου μας. 

Ο Κωνσταντίνος Σαμαράς τόνισε στο «ermionidafc.gr»: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στην ΑΕ Ερμιονίδας. Διαπίστωσα τους μήνες που είμαι μέλος του συλλόγου ότι η διοίκηση προσπαθεί η ομάδα να λειτουργεί σε εξαιρετικά υψηλά πρότυπα. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά που ξεκινήσαμε με το νέο προπονητικό τιμ θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ περισσότερο, με στόχο την επίτευξη των ατομικών αλλά και των ομαδικών στόχων μας.

Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα. Πρέπει όλοι μας να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα σωματικά αλλά και πνευματικά, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας. Ενωμένοι, ταπεινοί, με προσήλωση στον στόχο, μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, έχοντας και φέτος τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας».

Κωνσταντίνε Σαμαρά, σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates