Social Icons

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Φιλική νίκη η Ερμιονίδα 1-0 την Κορωνίδα Κοιλάδας.

 Με σκορ 1-0 επικράτησε η ΑΕ Ερμιονίδας της Κορωνίδας Κοιλάδας, την Κυριακή (27/8), στο γήπεδο της Ερμιόνης, στο πρώτο της φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Το παιχνίδι είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα και οι δυο τεχνικοί χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα, εν όψει των επίσημων αγώνων. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δυο ομάδες έπαιξαν από δυο 30λεπτα. Ο Μιχάλης Καβαλιέρης έβγαλε πολύτιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας, δυο εβδομάδες πριν από το πρώτο ματς πρωταθλήματος. Ο σύλλογός μας εκτός από το γκολ, είχε και οριζόντιο δοκάρι.

Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή. Η ΑΕ Ερμιονίδας με τον Έλιοτ, ο οποίος σούταρε από αριστερά μέσα στην περιοχή άουτ, ενώ στο σημείο του πέναλτι, περίμεναν δυο συμπαίκτες του. Η Κορωνίδα απείλησε με κεφαλιά του Μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, όταν η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι, μετά από σέντρα του Μπάζου Κ.

Ο σύλλογός μας πέτυχε το γκολ στο δεύτερο 30λεπτο, διάστημα που δημιούργησε περισσότερες φάσεις. Το τέρμα ήρθε, μάλιστα, μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια. Συγκεκριμένα, ο Ζεκιράι πάσαρε από αριστερά στη μεσαία γραμμή στον Δεστέ, αυτός πέρασε κάθετη στον Κουζή – είχε κάνει κούρσα από δεξιά – ο οποίος σούταρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά σκόραρε με δυνατό σουτ ο Λουίς.

Στα προηγούμενα λεπτά, η ομάδα μας δημιούργησε και άλλες καλές ευκαιρίες. Αρχικά ο Βαλαβανίδης σέντραρε από αριστερά, ο Λουίς σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Ακολούθησε σέντρα του Τριμπόνια από τα δεξιά στο 2ο δοκάρι, και ο γκολκίπερ πρόλαβε τον Πλατυκώστα, που απείλησε μέσα στην περιοχή. Στη συνέχεια σουτ του Τριμπόνια, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, πέρασε λίγο έξω, σε κόρνερ (κόντραρε η μπάλα), από το δεξί δοκάρι. Μετά από λίγα λεπτά, Κλάιντι και Λουίς δεν μπόρεσαν μέσα στην περιοχή να σκοράρουν μετά από κόρνερ του Δεστέ. Τρία λεπτά πριν από το 1-0, ο Κλάιντι επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, καταλήγοντας κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κορωνίδα απείλησε με έμμεσο φάουλ μέσα από την περιοχή, όταν ο Φουρνάρος (πρώην παίκτης της ΑΕ Ερμιονίδας) σούταρε, μετά από πάσα, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κόλλιας Γεώργιος, που είχε για βοηθούς τους Ορφανό Βασίλη και Τσάμη Μάριο, όλοι του συνδέσμου Αργολίδας.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μιχάλης Καβαλιέρης): Σαμαράς, Βιρβίλης, Ψύχας, Κουζής, Κάρδαρης, Λαλούσης, Δεστές, Έλιοτ, Τριμπόνιας, Βαλαβανίδης, Λαλόρ.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κουζούνιας, Καράι, Πλατυκώστας, Ιβάνοφ, Κλάιντι, Ζεκιράι, Λουίς.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ (Δημήτρης Μπατάκoς): Πλατής, Ιωακείμ, Σαμαράς, Τσεερίκου, Καλύβας, Παππάς, Μούχο, Αλεξανδρής, Μπάλας, Μπάζος Κ., Καλογεράκης.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Φουρνάρος, Καραγιάννης, Φλωρής, Σχοινάς, Μπάζος Στ., Πουλής.

ermionidafc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates