Social Icons

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Ο Κ.Κάρδαρης από τον Αίαντα Γαστούνης στην Ερμιονίδα.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Κάρδαρη,

ο οποίος αγωνιζόταν στον Αίαντα Γαστούνης.

Ο αριστεροπόδαρος παίκτης γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου του 2003 και παίζει σε όλη την αριστερά πλευρά.

Ο Κωνσταντίνος Κάρδαρης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Αρίωνα Γαστούνης. Μεταπήδησε για κάποιο χρονικό διάστημα στην ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας.

Στη συνέχεια, λόγω του ταλέντου, αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Παναχαϊκής και του Πανηλειακού, χτυπώντας στους «ερυθρόλευκους» του Πύργου και την… πόρτα της ανδρικής ομάδας. Με τους μικρούς του Πανηλειακού κατέκτησε, μάλιστα, το παιδικό πρωτάθλημα (U-16), σκοράροντας χατ-τρικ στον τελικό.

Την περίοδο 2019-20 έκανε το «άλμα», καθώς μεταγράφηκε στον ΠΑΟ Βάρδας, παίζοντας στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Με τον Παμβουπρασιακό έπεσε στα… βαθιά, αλλά κατάφερε να πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Το καλοκαίρι του 2020 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Αίαντα Γαστούνης, συνεχίζοντας την καλή εικόνα του σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το Ιανουάριο του 2022 πήρε μεταγραφή στη Ζάκυνθο και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2, πραγματοποιώντας 12 συμμετοχές. Την περσινή σεζόν επέστρεψε στον Αίαντα Γαστούνης, παίζοντας ξανά στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο 20χρονος παίχτης υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr» για τη νέα «σελίδα» που ανοίγει στην καριέρα του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας, ομάδα με ξεχωριστή ιστορία στις εθνικές κατηγορίες της χώρα μας. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τον σύλλογο να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει. Δουλεύουμε σκληρά, δυνατό μας “όπλο” αποτελεί το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, διοργάνωση που φέτος θα είναι ακόμα πιο δύσκολη… Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τους δικαιώσω».

Κωνσταντίνε Κάρδαρη, καλώς όρισες στην ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates