Social Icons

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωσε τον Άρη Ζεκιράι η Ενωση Ερμιονίδας.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άρη Ζεκιράι, που αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό (Κ-19).

Ο Άρης Ζεκιράι γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 2005 στην Αθήνα και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ο 18χρονος χαφ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Σαντορίνη και συγκεκριμένα στην ακαδημία του Πανθηραϊκού, φτάνοντας και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Οι άνθρωποι της Ξάνθης διέκριναν το ταλέντο του, με αποτέλεσμα, ο Άρης Ζεκιράι να φορέσει στη συνέχεια τη φανέλα της ομάδας της Θράκης, παίζοντας στα τμήματα Κ15 έως και Κ19. Πέρυσι (2022-23) έγινε μέλος του Λεβαδειακού και αγωνίστηκε στην ομάδα Κ19 του συλλόγου της Βοιωτίας.

Ο 18χρονος μέσος έχει παίξει σε επίπεδο πρωταθλημάτων σε Super League K15, Super League K17 και Super League K19.

Ο Άρης Ζεκιράι ανέφερε στο «ermionidafc.gr» για τη μεταγραφή του στην ΑΕ Ερμιονίδας: «Η ένταξή μου στην ομάδα αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμένα, αγωνιζόμενος σ’ έναν σύλλογο, ο οποίος παίζει συνεχόμενα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες της χώρας.

Με το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου θα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, αφού μόνο μέσω του συγκεκριμένου… δρόμου θα φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας, με βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι της ΑΕ Ερμιονίδας θέλουν η ομάδα τους να στηρίζεται και σε νεαρούς παίκτες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα νεαρά παιδιά. Στόχος μου είναι να βελτιωθώ και να βοηθήσω τον σύλλογο.

Θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, θα είναι ανταγωνιστικό, αλλά αυτό μόνο κίνητρο αποτελεί για όλους μας».

Άρη Ζεκιράι, καλώς όρισες στην ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates