Social Icons

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Στην Αθήνα για τον Β΄κύκλο του UEFA PRO ο Θανάσης Στάικος.

Στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον Β’ κύκλο για το προπονητικό πτυχίο του UEFA Pro βρίσκεται ο Θανάσης Στάικος, καθώς και όλοι οι υπόλοιποι προπονητές που είχαν καθίσει μαζί του στα… «θρανία» τον περασμένο Μάρτιο.

Την Τετάρτη (24/5) ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες και τα μαθήματα για τους προπονητές που βρίσκονται στη διαδικασία της απόκτησης του συγκεκριμένου διπλώματος και η σχολή σ’ αυτή τη φάση θα διαρκέσει για μία εβδομάδα.

Με αφορμή την παρουσία του κ. Στάικου στην Αθήνα, έχουμε ήδη το ξεκίνημα του σχεδιασμού της νέας χρονιάς για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και θα υπάρξουν αρκετές συναντήσεις αυτές τις μέρες με τους αδερφούς Χριστοβασίλη. Δεν είναι γνωστό ακόμα πότε θα έχουμε τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις, αλλά αυτό που λέγεται από την ομάδα είναι ότι αρχίζουν να δρομολογούνται κάποια πράγματα και θα γνωστοποιηθούν όλα στην ώρα τους. Πιθανόν όταν κλείσει όλο το τιμ που θα πλαισιώνει τον κ. Στάικο να έχουμε τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα αυτών των συναντήσεων που θα γίνονται από σήμερα και όλες τις επόμενες μέρες.

ΠΗΓΗ: epirus24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates