Social Icons

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Σύνδεσμος Προπονητών Αργολίδας: Συγχαίρει τους προπονητές της μικτής για την πορεία της .

Ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας "Ο Προμηθέας" εκφράζει τα θερμά του

συγχαρητήρια στα μέλη του Ενωσιακούς προπονητές Γεωργακόπουλο Βασίλη, Μανιάτη Δημήτρη και Σωτηρόπουλο Νίκο για την εξαιρετική φετινή πορεία της Μικτής Ε.Π.Σ. Αργολίδας, η οποία έφερε την ομάδα μας ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Βασίλη Σιδέρη και όλα τα μέλη της ΕΠΣ Αργολίδας, για την αμέριστη συμπαράσταση και την πλέον οργανωμένη βοήθεια στην Ενωσιακή μας ομάδα, την εξαιρετική οργάνωση και την εν γένει εικόνα και παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα των Μικτών ομάδων.
Η φετινή κατάταξη αποδεικνύει την άνοδο του επιπέδου στο Αργολικό ποδόσφαιρο και υποχρεώνει όλους μας να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία για ακόμη καλύτερες μέρες.
Τέλος, στους μικρούς μας "ήρωες" που κυριολεκτικά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας και μας έκαναν υπερήφανους με την απόδοσή τους, τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε η γνώση που θα τους προσφέρουμε, ως προπονητές, θα είναι το εφαλτήριο για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates