Social Icons

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Κορωνίς Κοιλάδας-Α.Ο.Ν.Αρτάκης 1-4 (Φωτό)

 Την ήττα με 4-1 γνώρισε στο γήπεδό της η Κορωνίδα Κοιλάδας από την ομάδα του Α.Ο.Ν.Αρτάκης στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του έκτου ομίλου των αγώνων μπαράζ . Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 27΄λεπτό με τον Σεινταρά και στο 43΄λεπτό ο Ταυταρίδης με  απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του . Στο επόμενο λεπτό ο Σαμαράς με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Ντουμάνη.

Στο 55΄λεπτό ο Α.Οψιμούλης σούταρε από καλή θέση για να αποκρούσει σωτήρια ο Ντουμάνης . Τρία λεπτά αργότερα ο Αλεξανδρής με πλασέ μείωσε για την Κορωνίδα σε 2-1. Στο 62΄λεπτό σουτ του Σεινταρά για την Αρτάκη έφυγε άουτ. Στο 65΄λεπτό ο Ντελέκος ύστερα από σέντρα του Ζουλιώτη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό σκορ «έγραψε» ο Λούκας με πλασέ ύστερα από κάθετη μπαλιά του Χατζηστάμου.

Κορωνίς Κοιλάδας : Αλευράς, Παπασταύρου, Σαμαράς, Ι. Οψιμούλης, Κ. Μπάζος, Σ. Μπάζος, (70΄Μπάλα), Γιαννακόπουλος, Τσερίκου, (60΄Δ.Αλεξανδρής), Ταραντίλης, Α. Αλεξανδρής, Α. Οψιμούλης (80΄Φλωρής).

ΑΟ Ν. Αρτάκης: Ντουμάνης, Ζουλιώτης (70' Ζουρμπουλής), Τσούπρος, Ρεπετσάς, Στασινόπουλος, Σιαράπης (41' Χαλιώτης), Ντελέκος (85' Καρλατήρας), Ταυταρίδης, Χατζηστάμου, Σεϊνταράς (70' Μεγάλος), Τόρα (70'  Λούκας).


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates