Social Icons

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ενωση Ερμιονίδας: Ευχαριστεί του Αίαντα Γαστούνης για τη φιλοξενία που προσέφεραν στην αποστολή της ομάδας.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση και τους ανθρώπους του Αίαντα Γαστούνης για τη φιλοξενία που προσέφεραν στην αποστολή της ομάδας μας, αλλά και σε φιλάθλους μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι, την Κυριακή (19/03), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η φιλοξενία των γηπεδούχων ήταν άψογη καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, σε αναμέτρηση που ήταν κρίσιμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η συμπεριφορά των ανθρώπων του Αίαντα ήταν υποδειγματική και μετά το τέλος του αγώνα, παρότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για τον σύλλογό τους.

Προάγει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και είναι πάντα όμορφο η διεξαγωγή παιχνιδιών τέτοιας κρισιμότητας σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Αίαντα, με υγεία σε όλα τα μέλη του.

Για τον ίδιο λόγο, ευχαριστούμε θερμά και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, για τα μέτρα που ελήφθησαν για την αποστολή μας και τους φίλους του συλλόγου μας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Θα θέλαμε, επίσης, να δώσουμε συγχαρητήρια στον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Καύκα και στους βοηθούς του, κκ Καραμπέτσο, Μπουρίκα (όλοι του συνδέσμου Μεσσηνίας), για την απόδοσή τους σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates