Social Icons

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Αλωσε την Γαστούνη η Ερμιονίδα .Κέρδισε τον Αίαντα με σκορ 3-1.(Φωτό)

 Σπουδαία νίκη με σκορ 3-1 πέτυχε η ΑΕ Ερμιονίδας στη Γαστούνη, απέναντι στον Αίαντα, για την 20η αγωνιστική του 4ου ομίλου της  Γ’ Εθνικής κατηγορίας, την Κυριακή (19/03), αποτέλεσμα που την έφερε ξανά μόνη στην 5η θέση με 31 βαθμούς (9-4-7/28-25)…

Η ομάδα μας… χτύπησε σαν την «κόμπρα», σε μια δύσκολη έδρα, φτάνοντας σε δεύτερη σερί νίκη με τον Ιβάν Νεντέλκοβιτς στον πάγκο της, παίζοντας με προσοχή στην άμυνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό ήταν και το δεύτερο εκτός έδρας «τρίποντο» (2-2-6/8-17) για τον σύλλογό μας. Σκόραραν για την ΑΕ Ερμιονίδας οι Άντουνιτς (52’) – ο Σέρβος μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα για δεύτερη σερί αγωνιστική – Κάλα Ι. (60’), Μηλιώτης (73’). Είχε ισοφαρίσει η γηπεδούχος με τον Πυρρή στο 59’…

Η ΑΕ Ερμιονίδας προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο να ανακόψει την επιθετική διάθεση που θα έδειχνε ο Αίας. Ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή και την άμυνα, η ομάδα μας είχε κοντά τις γραμμές της, αμυνόταν και έβγαινε μπροστά με τους παίκτες να έχουν εξαιρετικές αποστάσεις, αφήνοντας στην αρχή την μπάλα στους αντιπάλους τους. Έτσι, ο σύλλογός μας δυσκόλεψε την ανάπτυξη του Αίαντα, ο οποίος δεν μπορούσε να διεισδύσει ανάμεσα στις γραμμές και κοίταξε να απειλήσει με βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας. Με αποτέλεσμα η ομάδα της Ηλείας να δείχνει ακίνδυνη σε μεγάλο διάστημα του αγώνα. Το ίδιο έγινε και με τις όποιες «στημένες» φάσεις είχε η γηπεδούχος.

Η ομάδα μας γνώριζε ότι μπορούσε να εκμεταλλευτεί τα κενά που θα μπορούσε να βρει, βάσει και της ανασταλτικής λειτουργίας της γηπεδούχου και το έπραξε με άριστο τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα που μπήκαν και τα τέσσερα γκολ του αγώνα. Η ΑΕ Ερμιονίδας βρήκε τους χώρους που ήθελε στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά μετά το 0-1 και το 1-2, και έτσι έφτασε σε μια σπουδαία επιτυχία. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως ο σύλλογός μας πήρε προβάδισμα άμεσα, μετά την ισοφάριση (1-1) από τον Αίαντα.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

-Ο Αίαντας Γαστούνης απείλησε στο 16', όταν ο Καράγιωργας σούταρε εν στάσει από το ύψος της περιοχής και μπλόκαρε ο Πονηρός.

-Στο 30' η γηπεδούχος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Σταθάτος εκτέλεσε κόρνερ, ο Βατσής έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

-Στο επόμενο λεπτό (31') ο Τσόφλιος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και βρήκε πάνω στον Βίλλιο.

-Η ΑΕ Ερμιονίδας πέτυχε το 1-0 υπέρ της στο 52’. Ο Τρέσα πέρασε κάθετη πάσα στον Άντουνιτς, ο Σέρβος άσος με πλασέ πρόλαβε τον Βίλλιο κι έστειλε τη μπάλα στο απέναντι πλαϊνό δίχτυ.

-Η γηπεδούχος σκόραρε (1-1) στο 59’, όταν ο Πυρρής πρόλαβε, με ψηλοκρεμαστό πλασέ, την έξοδο του Πονηρού, και σκόραρε.

-Ο Κάλα Ι. σημείωσε το 2-1 για την ομάδα μας στο 60’, με σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού πρώτα κόντραρε σε αντίπαλο.

-Σουτ του Τσακοπιάκου στο 70’ για τον Αίαντα Γαστούνης μπλόκαρε ο Πονηρός.

-Ο σύλλογος μας σημείωσε το τρίτο γκολ (1-3) στο 73’, όταν αναπτύχθηκε ωραία σε αντεπίθεση. Ο Τσόφλιος έφυγε με την μπάλα στα πόδια από δεξιά, γύρισε συρτά, απέναντι στον Μηλιώτη, ο οποίος κοντρόλαρε, σούταρε και την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα.



Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καύκας, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Καραμπέτσο και Μπουρίκα (όλοι του συνδέσμου Μεσσηνίας). Στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βατσής.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Βίλλιος, Πυρρής, Χριστοφοράτος (58’ Κάρδαρης) Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Τσιρίκος, Κουλούρης, Καράγιωργας (78’ Βράπι), Τριανταφυλλόπουλος.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Πονηρός, Μηλιώτης, Τζιέρης (76’ Βιρβίλης), Νικολόπουλος, Φερεκίδης, Τσόφλιος, Τρέσα (90’ Κουζής), Άντουνιτς (76’ Λαντίκας), Γκαμάνης, Κάλα (83’ Μαστοράκης), Κοτσοβός.






Η φωτό είναι από τον πολύ καλό φίλο Βαγγέλη Δημητρόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates