Social Icons

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Στόχος ένα ακόμα τρίποντο για την Ενωση Ερμιονίδας .

 Με πρωινή προπόνηση, που έγινε το Σάββατο (25/03), στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, ολοκλήρωσε η ΑΕ Ερμιονίδας την προετοιμασία της, για το εντός έδρας ματς της Κυριακής (26/03, 16:00, insportstv) απέναντι στον ΑΠΣ Πάτραι, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα μας στοχεύει να συνεχίσει με νέα νίκη στο «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος, προκειμένου να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση των στόχων της, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση. Παίζοντας με σεβασμό κόντρα σε κάθε αντίπαλο, όπως αναφέρει και ο προπονητής Ιβάν Νεντέλκοβιτς.

Ο 44χρονος τεχνικός υπογράμμισε χαρακτηριστικά για τον αγώνα που ακολουθεί, απέναντι στον ΑΠΣ Πάτραι, αλλά και γενικότερα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν έχουμε περιθώρια για να χαλαρώσουμε, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θέλουμε να συνεχίσουμε σ’ αυτό που έχουμε δείξει ως ομάδα στο τελευταίο διάστημα. Παίζουμε στο γήπεδό της, έχουμε την ποιότητα ως ομάδα να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο, θα έχουμε τον κόσμο μας κοντά μας. Αυτά τα στοιχεία οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε.

Σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Χρειαζόμαστε τη νίκη, ώστε η επίτευξη της παραμονής να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει καλά. Με σοβαρότητα και με συγκέντρωση στον στόχο μας, πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Οι παίκτες ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα, κάνοντας κυρίως ασκήσεις με την μπάλα.

Οι Αργύρης Τζιέρης και Ίλσι Κάλα έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δεν είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα απέναντι στον ΑΠΣ Πάτραι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates