Social Icons

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Α1 ΕΣΚΑΚ : Sold out τα εισιτήρια του αγώνα Αργοναύτης -Τήρων.

 Ιστορικές στιγμές αναμένεται να ζήσει την Κυριακή το απόγευμα το Κλειστό της Νέας Κίου στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Αργοναύτη και του Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων . Ένα ντέρμπι στο οποίο ο νικητής θα ανέβει στην Γ΄ Εθνική. Οι γηπεδούχοι εάν πετύχουν τον στόχο της νίκης θα ανέβουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Γ΄ Εθνική  ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν περάσει από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στο οποίο βρισκόντουσαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Στις τάξεις και των δύο ομάδων υπάρχει έντονος ενθουσιασμός και φυσικά μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων και όπως όλα δείχνουν το κλειστό της Νέας Κίου θα αποδειχτεί πολύ μικρό για να χωρέσει όλους τους φιλάθλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες είδη υπάρχει sold out αφού όλα τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαφανιστεί. Η ομάδα του Αργοναύτη καλεί τους φιλάθλους να βρίσκονται νωρίτερα στο γήπεδο για να υπάρχει ομαλά η είσοδος στις κερκίδες.

Τέλος ,για όσους δεν κατάφεραν να πάρουν εισιτήριο σας υπενθυμίζουμε πως το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε live stream από την σελίδα της ομάδας μας στο youtube.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates