Social Icons

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ο Ποσειδώνας Διδύμων 2-0 τον Τροιζηνιακό

 Χάρη σε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ποσειδώνας Διδύμων κέρδισε τον Τροιζηνιακό με σκορ 2-0 για την 25η αγωνιστική της Α1 Αργολίδας. Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκαν για πρώτη φορά από την αρχή οι νεαροί  Αντωνόπουλος και  Τσούλι με τον δεύτερο να έχει  συμμετοχή στο δεύτερο γκολ ενώ από τις  αρχές του δευτερου ημιχρόνου αγωνίστηκε και ο Μπέτα .
Πριν συμπληρωθεί το πρώτο πέντάλεπτο του αγώνα ο Α.Αποστόλου με προβολή μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Τρία λεπτά πριν το φινάλε το αγώνα ο Τσούλι σέντραρε από δεξιά και ο Τσιπάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 2-0.

Οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες νε πετύχουν και άλλα τέρματα .Στο 2΄ο Κέλλης απο ευνοική θέση σουταρε δίπλα από ατο δοκάρι .Στο 15΄σέντρα του Μπροδήμα ο Τσιπάς έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 80΄πάλι ο Κέλλης μόνος με τον τερματοφύλακα πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 27΄με τον Σούχλα με πλασέ άουτ και στο 75΄λεπτό σουτ του Καρνέζη απέκρουσε ο Αποστόλου.

Ποσειδών Διδύμων : Ι.Αποστόλου, Μπροδήμας, Τσούλι, Daniel, Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα, Αντωνόπουλος, Α.Αποστόλου,(50΄Μπέτα),Κέλλης, Τσιπάς.

Τροιζηνιακός: Αντωνόπουλος, Λεβειδιώτης, Ζώρας, Δρούγκας, Ναλμπαντίδης, Κορδαλής, (85΄Βλάχος), Σούχλας, Καρνέζης, Κατσέλη, Petalli,(60΄Kumar),  Σαμπάνης

Η φωτό είναι από την σελίδα της ομάδας του Τροιζηνιακού στο facebook






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates