Social Icons

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Πανέτοιμη η Ενωση Ερμιονίδας ενόψει Μυκόνου.

 Με πρωινή προπόνηση στην Ερμιόνη η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε το Σάββατο (04/03) την προετοιμασία της για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου. 

Το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (05/03, 11:00, InSports.tv) στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί κόντρα σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο και όλοι στον σύλλογο δηλώνουν πεπεισμένοι ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο του, ώστε η ΑΕ Ερμιονίδας να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η ομάδα μας παρουσιάζει, άλλωστε, από την αρχή του πρωταθλήματος πολύ καλό πρόσωπο εντός έδρας και θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες στο «σπίτι» της, έχοντας και τη βοήθεια των φιλάθλων μας.

Ο προπονητής Θοδωρής Γιακαλής υπογράμμισε, χαρακτηριστικά, για τον αγώνα με την ομάδα των Κυκλάδων, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στο γήπεδο της Ερμιόνης: «Υποδεχόμαστε την ΑΕ Μυκόνου, γνωρίζοντας την ποιότητά της. Τα παιδιά μας έχουν δείξει ότι έχουν τον χαρακτήρα και την ποιότητα να ανταποκρίνονται σε τέτοια παιχνίδια. Είμαι πεπεισμένος ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας θα κατακτήσουμε τη νίκη, που θα μας κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία».

Το βάρος του προγράμματος έπεσε σε ασκήσεις με την μπάλα. Μετά την ολοκλήρωσή του, οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο με αναλύσεις από το προπονητικό τιμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates